Beste plekken om te kamperen en wandelen in de buurt Sunriver, Oregon

Beste plekken om te kamperen en wandelen in de buurt Sunriver, Oregon

Genesteld tussen de dicht beboste bergen van Deschutes National Forest, de gemeenschap van Sunriver ligt op een steenworp afstand van enkele van de Pacific Northwest de meest ruige en afgelegen landschappen. Outdoor enthousiastelingen kunnen de omgeving op tientallen wandelroutes te verkennen. Een handvol van rustieke Forest Service campings bieden plaatsen om een ​​tent onder de meer dan 1,5 miljoen acres van ongerepte bossen pitchen.

Aan de oevers van Fall River

Iets meer dan 20 minuten ten zuiden van Sunriver is de kleine, primitieve Fall River Campground. De 12 campings - beschikbaar op wie het eerst komt, het eerst maalt - hebben elk een kampvuur ring en picknicktafel. Vault toiletten zijn de enige voorzieningen, en bezoekers moeten hun eigen drinkwater mee te nemen. Zitten onder een spaarzame stand van lodgepole dennen, de camping is vrij zonnig. Tenten en kleine campers zijn welkom. De parkeerplaats net buiten Fall River Campground dient als een trailhead naar Fall River Trail, een vrij gemakkelijke 6.4-mijl, out-en-terug wandeling die de rivier volgt door bosjes van lodgepole en ponderosapijnbomen die steeds dichter worden naarmate de afstand tot bewegen de camping. Het kristalheldere water van de bron gevoed rivier zijn vaak zichtbaar en bijna altijd hoorbaar langs het parcours. Ganzen, eenden en visarenden komen vaak voor bezienswaardigheden in de buurt van het water.

Kamperen op Drie Kreken Lake

Twee campings bieden accommodaties aan de oever van Three Creek Lake, gelegen op ongeveer een uur ten noordwesten van Sunriver. De 11-terrein Drie Creek Lake Camping en de 18-terrein Driftwood Camping bieden beide schaduwrijke, beschutte tent camping met gewelf toiletten, kampvuur ringen en picknicktafels. Drinkwater is niet beschikbaar, en campers worden niet aanbevolen, omdat de sites zijn vrij klein. Een half dozijn wandelpaden zijn binnen vijf mijl van de camping, de meest bekende daarvan is misschien wel de Broken Top Trail. Het strekt zich een beetje meer dan 11 mijl, te beginnen bij de trailhead op Forest Road 380, en doorkruist dichte bossen en groene weiden op een hoogte tussen de 6500 en 7080 voeten. The Broken Top Trail biedt ononderbroken uitzicht op zijn naamgenoot berg, een scherpe piek van veelal kale rots. In de omgeving trailheads geven toegang tot de Green Lakes Trail, Todd Lake Trail en Crater Ditch Trail.

Aan de oever van Devils Lake

The Devils Lake Campground, 40 minuten ten westen van Sunriver, is alleen te voet bereikbaar, wat betekent dat niet alleen is het een uitstekende bestemming om te wandelen, maar ook dat wandelaars zijn waarschijnlijk de camping hebben voor zichzelf. Zes sites beschikbaar zijn, met voorzieningen die typisch zijn primitieve voor Deschutes National Forest. Kampvuur ringen, picknicktafels en een kluis toilet zijn voorzien, maar bezoekers moeten hun eigen water mee te nemen. The Devils Lake Trailhead, net buiten de camping, biedt toegang tot diverse onderling verbonden paden, waardoor wandelaars kiezen uit een groot aantal routes. Een optie is een 5-mijl loop dat delen van het Elk Lake, Sisters Mirror Lake, Wickiup Plain and South Sister Klimmers paden gebruikt. De nabijgelegen parkeerplaats aan de Cascade Meren ToneelByway biedt toegang tot de camping en een aantal wandelpaden.

Avonturen in de Backcountry

Voor avontuurlijke wandelaars, verspreid backcountry camping kunt u een tent diepe gooien in de woestijn, ver weg van wegen, campers en ontwikkelde campings. Aangewezen backcountry campings bevinden zich langs een groot aantal routes in Deschutes National Forest, met inbegrip van Broken Top Trail, maar 's nachts wandelaars kunnen ook een tent op een geschikte plek langs de meeste paden. De Pacific Crest Trail, dat zich uitstrekt meer dan 2600 mijl van de Canadese grens tot het meest zuidelijke puntje van Californië, is een priemgetal grondgebied voor backpacken en backcountry camping. U kunt de route van Oregon Route 242, ongeveer een uur ten noordwesten van Sunriver, en ook door het volgen van de Wickiup Plains Trail westen van Devils Lake. Een vergunning is vereist voor backcountry camping en een nacht kamperen in een groot deel van Deschutes National Forest; indien vereist, kunt u een voor gratis af te halen bij de trailhead voordat u vertrekt.