Beste Meditatie Techniek

Er zijn vele waardevolle meditatietechnieken beschikbaar zijn voor mensen van alle achtergronden. Meditatie behoort niet tot een bepaalde religie, en zelfs atheïsten kunnen profiteren van de verbeterde mentale rust en concentratie vaak door middel van deze relaxatietechnieken in het leven gebracht. Sommige meditatie methoden te nemen bepaalde onderdelen van persoonlijke spiritualiteit. Echter, iedereen kan aan de slag op een reis naar meer rust meteen met eenvoudige stille reflectie, misschien wel de beste meditatietechniek die er zijn.

instructies

1 Zoek een rustige plek om te zitten waar je niet gestoord worden. Dit kan in een kamer van uw huis, of zelfs een eigen plek in de natuur, zoals in het bos of op een rustig deel van een openbaar strand.

2 Ga op de grond in een comfortabele positie. Als zitten is te pijnlijk, kunt u gaan liggen op een deken of zelfs gebruik maken van een comfortabele stoel.

3 Denk alleen vreedzame gedachten als je ligt.

4 Adem in en langzaam uit.

5 Mentally tellen tot 10 in je hoofd. Als willekeurige gedachten je tellen te onderbreken, dan beginnen bij 1. Herhaal voor zo lang als je fysiek en mentaal comfortabel voelen.

6 Stand up langzaam als je klaar bent mediteren. Je geest zal waarschijnlijk rustiger, en als je voortdurend de praktijk zul je meer rust en concentratie te ontwikkelen.

Hints

  • Misschien wilt u gedachten op te schrijven voor en na de meditatie. Vergeet niet dat zelfs 1 minuut van meditatie per dag kan echt helpen je leven.
  • Niet jezelf straffen als gedachten voortdurend in je hoofd pop tijdens de meditatie. dwing je jezelf nooit te mediteren langer dan het is fysiek comfortabel voor uw lichaam.