Berkley Swim Bait Technieken

Berkley Swim Bait Technieken


Berkley zwemmen aas effectief nadoen levende prooivissen en kan worden gebruikt voor diverse vissoorten, waaronder lage en walleyes vangen. De zachte kunststof lokaas in grootte van 2 tot 6 inch. Sommigen komen opgetuigd met een gewogen haak, en anderen vereisen dat vissers tuig hen. De aas kan worden gebruikt in een verscheidenheid van manieren om vis te vangen.

Gewichtloos

Vissen zwemmen aas in de buurt van het oppervlak, in het bijzonder rond gebieden met zware vegetatie, kan productief zijn. Houd het aas, zodat de peddel staart naar beneden gericht en houd de haak zodat de punt naar boven gericht. Schuif de haak punt in de kop van het zwemmen aas, druk hem naar beneden 1/4 inch en duw het uit de onderkant van het aas. Rijg het aas hoofd omhoog de schacht van de haak en stopt wanneer het oog van de haak gelijk ligt met het hoofd. Draai de haak, zodat het wijst naar de buik van het aas, schuif deze in de aas en duw hem naar boven totdat de haak punt steekt iets uit de top van het aas. Duw het hoofd van het zwemmen aas over het oog van de haak, zodat het aas rijdt rechtdoor op de haak. Cast de lokken rond waterlelies of andere ondiepe cover, spiertrekkingen het met je hengel tip om een ​​gewonde vis na te bootsen.

Zwemmen

Kies een van de gewogen Berkley zwemmen aas en werk het terug naar de boot als je zou een crank aas. Het 2-inch aas zijn het beste voor crappies en zonnebaars, terwijl de langere degenen zijn beter voor vissen zoals bas en walleyes. Gegoten het aas langs wiet randen of wiet bedden en spoel hem in langzaam, waardoor het de meest natuurlijke actie zal geven. Af en toe, tip uw staaf tip naar voren en de snelheid van uw op te halen. De grillige beweging kan een beet van een vis in de omgeving veroorzaken.

skipping

Gezien hun vlakke zijden, Berkley zwemmen aas zijn uitstekende kunstaas te slaan onder dokken en bomen die over het oppervlak hangen. In ondiep water minder dan een paar voet diep, kies dan een gewichtloos zwemmen aas. Als het water dieper is, gebruik dan een 3- tot 5-inch gewogen zwemmen aas. Cast de verleiding in de voorkant van de dock of overhangende boom zodat het slaat uit het water en gaat onder de kap. Terwijl de meest actieve vis zal worden langs de randen van de cover, heb je meer kans om verbinding te maken met een grote vis hoe verder onder de dekking van uw lokken reist.

bottom Bouncing

Zet een gewogen duik aas langs wiet randen of drop-offs. Kies een gewicht dat is zwaar genoeg om in contact te blijven met de bodem, al is uw beste opties zal waarschijnlijk tussen 1/4 en 5/8 ounce. Laat het aas te laten vallen naar de bodem, til je staaf tip naar de hemel en laat het terug naar de bodem vallen op slappe lijn. Reel in de slappe lijn en stuiteren de verleiding van de bodem weer. De meeste vissen zullen bijten als het aas daalt. Het opheffen van de verleiding agressief uit de bodem is soms het meest effectief. Andere tijden, tillen en laten de aas val langzaam is een betere optie. Experiment tot de vis u vertellen wat zij de voorkeur geven.