Belangrijkste onderdelen van de Neder-Brain

Belangrijkste onderdelen van de Neder-Brain

De onderdelen van de onderste hersenen worden gezamenlijk aangeduid als de hersenstam, het meest primitieve deel van de hersenen. De hersenstam dient als & ldquo; snelweg & rdquo; dat verbindt de bovenste hersenen en de kleine hersenen naar het ruggenmerg, en via het ruggenmerg en perifere zenuwen, de rest van het lichaam. De lagere hersenen is verantwoordelijk voor verschillende functies, met name processen essentieel om te overleven.

Kenmerken

De hersenstam bestaat uit drie afzonderlijke delen: de middenhersenen, pons en medulla. De medulla direct boven het ruggenmerg. De pons is op het vooroppervlak van de hersenstam. Typisch wordt de pons verdeeld in twee gebieden: dorsale en ventrale. De middenhersenen is het kleinste deel van de hersenstam en boven en iets achter de pons. Er zijn een aantal belangrijke en verschillende regio's in de middenhersenen genaamd & ldquo; kernen & rdquo.;

Functie

Elk deel van het onderste hersenen specifieke functies, waarvan vele belangrijk overleven. De middenhersenen bevat onderdelen van de visuele en auditieve systemen, met een aantal van haar regio's wordt besteed aan de controle van oogbewegingen. De pons is essentieel voor de regulering van de slaap, ademhaling, smaak, beweging en gehoor. De medulla bevat verschillende centra voor vitale autonome functies zoals bloeddruk en ademhaling regelgeving.

Betekenis

Veel opmerkelijke regio's in de delen van de lagere hersenen te maken essentiële verbindingen met andere delen van de hersenen. Bijvoorbeeld, de substantia nigra een kern in de middenhersenen dat belangrijke bijdrage levert aan de basale ganglia voor de controle van de bewegingen. De ventrale regio van de pons relais beweging en sensatie informatie van de cerebrale cortex van de kleine hersenen. Tenslotte neuronale cel groepen in de medulla uit relais die betrokken zijn bij de handhaving van het evenwicht, gehoor, smaak en controle van de spieren in het gezicht en nek.

Schade aan de Tweede Brain

Als de hersenstam beschadigd, dit afbreuk doet aan de weg tussen de hersenen en het lichaam. Schade aan de hersenstam kan sensorische informatie van het bereiken van de hersenen te remmen, Eric Kandel, James Schwartz en Thomas Jessell schrijven in het boek, "Principles of Neuroscience." Bijvoorbeeld, als je je hand op een hete pan, de pijnsignalen mag niet je hersenen bereiken en je hand kan blijven branden. Beschadiging van de hersenstam kan verstoren motor beveelt de hersenen stuurt naar het lichaam. Zoals in het geval hierboven, als je hand was op een brandend hete pan, de hersenen signaal naar je hand te verwijderen kan worden vertraagd of geblokkeerd. Lagere schade aan de hersenen kan ook schadelijk zijn bewustzijn, ademhaling en hartfunctie.

overwegingen

De hersenstam is het oudste deel van de menselijke hersenen en het lijkt op de hersenen van de meeste reptielen, die miljoenen jaren geleden ontstaan ​​toen de eerste reptielen verliet de zeeën voor land. Daarom heeft de onderste hersenen en de kleine hersenen soms aangeduid als ldquo; het reptielenbrein ".