Behandelingen voor slechte adem bij kinderen

Behandelingen voor slechte adem bij kinderen

Slechte adem bij kinderen is meestal een teken van slechte mondhygiëne, maar het kan ook een teken van een ernstige medische aandoening, haalt de American Dental Association. Met het oog op de behandeling van slechte adem van uw kind, moet u eerst naar de wortel van het probleem.

Mondhygiëne

Behandelingen voor slechte adem bij kinderen

Een goede mondhygiëne helpt om het gebit van uw kind gezond en zijn adem ruiken fris. Hij zou zijn tanden en tong te poetsen drie minuten, twee keer per dag, met een grootte van een erwt hoeveelheid van een ADA-goedgekeurde fluoride tandpasta. Hij moet ook floss ten minste eenmaal per dag, en beginnen spoelen met een ADA-goedgekeurde therapeutische mondwater eenmaal per dag na de leeftijd van 6. therapeutische mondwater antimicrobiële middelen die plaque, gingivitis en slechte adem te verminderen. Cosmetische mondwater alleen tijdelijk te verlichten slechte adem en niet de bacteriën die slechte adem veroorzaken niet vechten.

Dieet en levensstijl

Behandelingen voor slechte adem bij kinderen

Wat je kind eet kan invloed hebben op haar adem. Bepaalde voedingsmiddelen, zoals knoflook, uien, kool, kaas, jus d'orange en frisdrank kunnen een slechte adem veroorzaken. Als u uw kind een lunch met stinkende voedingsmiddelen te pakken, overweeg dan ook inpakken haar een tandenborstel en tandpasta te gebruiken nadat ze eet. Het eten van verse peterselie of een sterke munt kan haar adem tijdelijk frissen, suggereert De National Institutes of Health MedlinePlus website. Kauwgom of pepermuntjes kunnen tijdelijk maskeren slechte adem. Kinderen die sigaretten roken of alcohol of koffie drinken kan ook een slechte adem.

gebitsproblemen

Behandelingen voor slechte adem bij kinderen

Tandheelkundige problemen kunnen ook leiden tot een slechte adem bij kinderen. Als uw kind klaagt over pijn in de mond, kan hij een holte, beïnvloed tand of zelfs een abces hebben. Hij kon ook tandvleesaandoeningen. Gingivostomatitis is een soort van tandvleesaandoeningen name voor bij kinderen waar een virale of bacteriële infectie van de mond of gommen die leidt tot zwelling en zweren. Symptomen van gingivostomatitis onder meer koorts, zweren in de wangen of het tandvlees, pijnlijke mond, algemeen ongemak en slechte adem, citeert MedlinePlus. tandarts Uw kind moet een van de voorgaande tandheelkundige aandoeningen te behandelen.

Veel voorkomende ziekten en Voorwaarden

Behandelingen voor slechte adem bij kinderen

Soms slechte adem is een teken je kind ziek is of een chronische aandoening. Wanneer uw kind loopneus druipt langs haar keel, zoals wanneer ze sinusitis of een koud, ze is waarschijnlijk een slechte adem hebben. De bovenste en onderste luchtwegen en tonsillen infecties kunnen ook leiden tot slechte breath.Your kind kan ook een slechte adem als ze slaapt met haar mond open of heeft een andere droge mond conditie. Als je slechte adem bericht in een zeer jong kind, check haar neus voor een vreemd voorwerp, zoals een stuk speelgoed of een stuk van voedsel.

verschillende geuren

Als slechte adem van uw kind heeft een opvallende, bijzondere geur, kan het een teken zijn van een ernstige medische aandoening. Fruitig ruikende adem kan een teken zijn van diabetes. Hevig braken, vooral met een darmobstructie, kan adem die ruikt naar uitwerpselen veroorzaken. Adem die fishy of urine ruikt komt vaak voor bij mensen met chronisch nierfalen.