Behandelingen voor Pinworms bij kinderen

Behandelingen voor Pinworms bij kinderen


Een pinworm, ook bekend als een worm thread of seatworm, een intestinale parasiet die gangbaar is voor kinderen. Men schat dat er 40 miljoen gevallen in de Verenigde Staten staan ​​zij het meest aangetroffen in schoolkinderen van vijf tot tien jaar oud. Als uw kind pinworms dan zijn er verschillende behandelingen die kunnen worden gebruikt.

Mebendazole (MBZ)

Mebendazole is een benzimidazool geneesmiddel dat gebruikt wordt om infecties te behandelen door parasieten zoals maden, rondwormen, lintwormen, haakwormen en zweepwormen. Dit medicijn is ook bekend als Vermox, Ovex, Antiox en Pripsen. Om pinworms behandelen, dient deze kauwtablet ongeveer twee weken uit elkaar genomen 100 mg doses tweemaal. Het doel van de eerste dosering voor zowel volwassen en onvolwassen pinworms doden. De tweede dosis doodt de pinworm eieren. Mebendazole mag niet worden ingenomen door kinderen jonger dan twee jaar, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, tenzij voorgeschreven door een arts.

Albendazole (Albenza)

Albendazole, algemeen bekend als Albenza, Eskazole en Andazole, kan worden gebruikt voor de behandeling van verschillende worminfecties. Dit geneesmiddel is alleen beschikbaar als recept, en het komt in een tabletvorm. De dosering van het geneesmiddel moet worden vastgesteld door een arts. Er zijn meestal twee doses nodig is twee weken uit elkaar. Albendazole doodt zowel onvolwassen als volwassen wormen draadwormen, en algemeen wordt gebruikt in geval van pinworm infecties die niet kunnen worden behandeld met andere medicijnen of wanneer iemand ontwikkelt bijwerkingen van andere medicijnen Aarsmade. Dit geneesmiddel wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven of mensen met een leverziekte of slecht functionerende lever.

pyrantel pamoaat

Pyrantel pamoaat is de enige drug voor pinworm behandeling die beschikbaar is zonder doktersrecept. Dit geneesmiddel wordt geleverd als een kauwbare pil of vloeistof. De dosering voor deze pinworm behandeling hangt af van het gewicht van de persoon. Een maatbeker en gewicht grafiek wordt soms meegeleverd in de doos; Als een maatbeker en een weeg grafiek niet zijn opgenomen, vraag een apotheker of arts om de juiste dosering te bepalen. Dit geneesmiddel wordt gewoonlijk tweemaal twee weken uit elkaar gehaald. De eerste dosis doodt volwassen en onvolwassen pinworms, terwijl de tweede dosis elimineert pinworm eieren en jongen. Hoewel dit geneesmiddel kan worden gebruikt zonder doktersrecept, kinderen onder de twee jaar, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, moeten alleen deze drug wanneer geadviseerd door een arts.

het voorkomen

Een goede hygiëne is de meest effectieve manier om pinworm infectie te voorkomen. Pinworms meestal infecteren kinderen, dus houden ze schoon door te snijden hun vingernagels, en hen aanmoedigen om regelmatig hun handen wassen na een stoelgang en vóór het eten is belangrijk. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat kinderen hun ondergoed dagelijks veranderen en dat hun beddengoed minstens een keer per week wordt gewassen.