Behandelingen voor Childhood Alopecia

Alopecia treedt op bij 1 procent van de bevolking, waarbij de meeste gevallen afkomstig uit de kindertijd. Alopecia areata verwijst naar fragmentarisch verlies van haar en is veel vaker voor dan volledig verlies van haar, die bekend staat als alopecia totalis. Alopecia wordt gedacht aan een auto-immuunziekte waarbij het lichaam aanvallen zijn eigen cellen in de haarfollikels, waardoor haaruitval.

juiste diagnose

Bij veel kan haarverlies veroorzaakt door andere factoren dan alopecia. Juiste diagnose door een dermatoloog is van cruciaal belang voor de juiste behandeling. Vaak kinderen verliest haar door schimmelinfecties zoals ringworm, die is behandeld met een anti-schimmel medicatie. Andere kinderen kunnen onbewust te trekken uit hun eigen haar of verliezen uit strakke pony staarten of andere haarproducten. Aanvullende of de onderliggende oorzaken van haaruitval zijn ook mogelijk en slechts een deskundige kan ze te identificeren.

corticosteroïden

De meest voorkomende behandeling voor kinderen alopecia is gebruik van corticosteroïden. Coricosteroids fungeren als anti-ontstekingsmiddelen en kan een overactief immuunsysteem kalmeren. Drie verschillende behandelingen bestaan: injectie, het nemen van de corticosteroïden via de mond, of door het aanbrengen van een crème. De coricosteroid crème is vaak de eerste keuze voor kinderen, want het is veel gemakkelijker toe te passen dan het toedienen van injecties. Alleen een dermatoloog kan de juiste dosering voorschrijven en bewaken van de voortgang van de behandeling met corticosteroïden.

Minoxidil

Minoxidil is beter bekend als Rogaine en is een populaire over-the-counter medicatie voor haar verlies. Het kan worden gebruikt bij kinderen alopecia en resultaten worden meestal gezien in ongeveer 12 weken. Het is noodzakelijk met uw kinderarts om te spreken of dermatoloog eerste om de risico's en voordelen van de behandeling met Minoxidil te evalueren.

Prescription Medicijnen

Sulfasalazine is een sulfa drug die kunnen worden voorgeschreven door een dermatoloog voor alopecia. Sulfa medicijnen worden vaak gebruikt om auto-immune aandoeningen van de huid te behandelen. Een andere optie is het aanbrengen van een actueel sensibiliserende medicatie om de hoofdhuid, die een huidallergie en jeuk veroorzaakt. Deze allergische reactie is aangetoond dat haargroei, en als het werkt, kunnen de resultaten worden gezien in drie tot 12 maanden.

alternatieve Remedies

Sommige natuurlijke gezondheid beoefenaars voorschrijven behandeling door middel van goede voeding en vitamines. Een toename van zink, kan een kinder 'multivitaminen en kleine doses van teunisbloemolie nuttig zijn. Sommige beoefenaars pleiten voor veilige blootstelling aan zonlicht of ultraviolette behandeling door een kinderarts voorgeschreven. Eventuele alternatieve gezondheid behandeling moet met een arts worden besproken voordat het thuis.