Beginner Step Aerobic Routines

Beginner Step Aerobic Routines

Step aerobics lessen zijn soms zo choreografie, beginners zijn te geïntimideerd om toe te treden. Ironisch genoeg, deze beginners - de ongeschikte en overgewicht - zijn juist de mensen die het meest nodig hebben om groepsfitness lessen bij te wonen. Help beginners leren te stappen met zeer eenvoudige combinaties. Deze bewegingen kunnen worden gebruikt voor alle niveaus van de stepper. Leren de deelnemers om technieken te gebruiken, zoals het verhogen van de instaphoogte, eenvoudige reizen moves en voortstuwing bewegingen om de intensiteit te verhogen adviseert de Idea Health en Fitness Association. Sla het complex mambo cha-cha en helikopter draaien en de training voor iedereen toegankelijk te maken.

Stap 1

Warmen de klas door de invoering van eenvoudige stap beweegt. Begin met fundamentele stap op het recht voor 16 tellen en vervolgens aan de linkerkant voor 16 tellen. Verminder het naar beneden tot 8-tellingen, 4-telt, 2-tellingen totdat je eindelijk afwisselende basic voor 16 tellen. Doe hetzelfde eenvoudige reducerende moves voor de v-stap. Ga verder naar de hoek zetten, de invoering van de knie liften, hamstring krullen, heup extensies en front kicks.

Stap 2

Voer acht tellen van afwisselend v-stappen. Add-on acht tellen van afwisselend beurt stappen. Neem de deelnemers over de top acht tellen en doe hoek knieen voor acht tellen.

Stap 3

Doe acht tellen van afwisselende hoek hamstring krullen. Doe vier tellingen van afwisselende basics gevolgd door een repeater knie om elke hoek. Doe acht tellingen van trekpoppen op de vloer en vier 2-count repeater knieën met een mars op de vloer.

stap 4

Ren op en neer op de bank met een rechterbeen voorsprong van acht tellen. Ren op en neer met een linker voorsprong van acht tellen. Stap kraan om de hoeken acht tellen en vervolgens afwisselend voor kicks acht tellen.

stap 5

Afkoelen met een iets trager tempo en bekijk de eventuele bewegingen waarmee de deelnemers worstelde. Strek de grote spiergroepen.

waarschuwingen

  • Zorg ervoor dat mensen hun hele voet op het platform als het toelaten van de hiel af te hangen kan Achilles letsel veroorzaken, volgens de American Council on Exercise.

Tips

  • Herhaal dit elke combinatie tot de meeste deelnemers de bewegingen onder de knie hebben. Houd muziek op een tempo van 128 bpm of langzamer.

Wat je nodig hebt

  • aerobic stap