Beach Tent Instructions

Beach Tent Instructions


Pitching een tent op het strand is een van de beste manieren om te ervaren slapen buiten. Het comfort van zand als een matras, sterren als een nachtlampje, en de golven als een slaapliedje biedt een prachtige slaapervaring. Met behulp van een tent op het strand kan onderdak te bieden in het geval van een plotselinge regenbui, en bieden privacy voor het veranderen van kleding. Veel stranden zijn gratis voor tent camping, en degenen die wel een vergoeding meestal minder dan de meeste camping sites kosten.

instructies

1 Zet je tent op een veilige plaats. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je tent is een veilige afstand van het water. Houd rekening met de effecten van het getij, stormen, en sterke golven. pitchen altijd je tent boven de high-water mark, die wordt weergegeven door gedeponeerd zeewier en puin. Probeer een locatie die is beschut tegen de wind, of een slecht getimede windvlaag kan uw tent te sturen vliegen in het water als een parasailen te vinden.

2 Stake uw tent zeer veilig, met behulp van alles inbegrepen scheerlijnen en stokken. Pitching je tent in het zand zal uitgebreider staking nodig, als het zand dezelfde stabiliteit als vuil niet zal aanbieden. Als je in een bijzonder hoog wind gebied of het strooien van zand geen betrouwbare staking, kun je het spel uw tent met zand ankers. Op elke hoek van de tent, een gat graven, dat is tenminste één voet diep en een voet vierkant, en leg een klein deel van zeil in het gat dat naar de hoek van de tent is bevestigd. Stapel extra zand op de top van deze tarp sectie om een ​​stevige basis te maken.

3 Vergeet niet dat het strand veel kouder 's nachts dan aan zee grenzende campings kan zijn. Pack genoeg koud weer kleding om ervoor te zorgen dat uw camping ervaring die niet wordt beïnvloed door het weer verschil. Bereid je voor op de mogelijkheid van nat weer ook.

Hints

  • Camping zonder uw buitentent kan de luchtstroom en het landschap van je tent te verbeteren, maar altijd je buitentent bij de hand in het geval van een plotselinge douche.
  • Controleer de lokale beperkingen en voorschriften op het strand kamperen, en altijd bevestigen of kamperen is toegestaan ​​voordat het plannen van uw reis rond een bepaalde site.
  • Vele stranden en openbare ruimten hebben beperkingen op alcoholgebruik, dus check lokale beperkingen voor het verpakken van uw koeler.
  • Branden kan wel of niet op een bepaalde strand worden toegestaan, dus kijken naar de beperkingen op open vuur en breng een camping kachel indien nodig.