Basic Colon Cleanser Detox

Een van de meest fundamentele colon reinigingsmiddel is bitterzout (magnesiumsulfaat), een zoutoplossing laxeermiddel. Het toevoegen van een kleine hoeveelheid aan gewoon water en het drinken van het zal de darmen duidelijk in minder dan zes uur voor de meeste mensen.

Gebruik bitterzout deze wijze is een gebruikelijke manier om de darm vrij te maken voor een complexere colon detox die wordt verlengd gedurende enkele dagen of weken.

Hoe te Epsom Salts veilig

Het is het beste om dit te doen dubbele punt schoonmaken, hetzij aan het begin van de dag wanneer u van plan te zijn de hele dag thuis, of aan het einde van de dag. Plan vooruit door het verminderen van de hoeveelheid voedsel die je eet ongeveer twee tot drie dagen voordat u uw dikke darm te reinigen.

Oplossen 2-4 tl. van Epsom zouten in 8 oz. water of zeer verdunde sinaasappelsap (om de smaak te snijden). Verblijven bij een badkamer de zouten grondig legen van de dikke darm zal produceren.

Gehydrateerd te blijven en de Rest

Het is belangrijk om niet van plan om te gaan werken als nomal voordat zelfs een eenvoudige dubbele reinigen ondergaan. Iedereen zal een andere ervaring hebben, maar de meeste mensen die bitterzout gebruiken willen niet ver van huis, omdat zij de urgentie om een ​​aantal stoelgang voor de komende zes uur of zo zal hebben.

Hydrateren met gewoon water, dat niet is bevroren op je maag rustig te houden. Als u doorgaat met het reinigen, houdt het vervangen van het water je verliest.

Neem Probiotica aan te vullen Maag Flora

Elke keer als je een dubbele punt ondergaat u reinigen ook een groot deel van het maagzuur, of zoutzuur (HCl) te verwijderen. Neem probiotica zoals acidophilus acidophilus of bifidus aangetroffen als supplementen of in yoghurt gemaakt van levende culturen.

Als u allergisch bent voor zuivel, kunt u niet-zuivel, vegetarische supplementen verbruikt. Door dit te doen zal helpen verlichten van de overgang naar het eten van vast voedsel de volgende dag.