Baseball Scoren Regels voor een Pitcher's Win

Baseball Scoren Regels voor een Pitcher's Win


Baseball scorende regels zijn soms verwarrend, zelfs voor honkbal insiders. Ze kunnen ronduit moeilijk te begrijpen voor de casual honkbal fan en zijn praktisch Grieks naar een honkbal buitenstaander. De regels om te bepalen van het spel winnende werper zijn verwarrend, want er zijn zoveel variabelen dat de uitkomst van die wordt gecrediteerd met de winst van invloed kan zijn.

innings Requirement

De winnende werper moet gooien voor het winnende team. De startende werper moet pitchen ten minste vijf volledige innings in aanmerking komen voor een overwinning. Als slechts vijf innings op de verdediging (meestal te wijten aan het slechte weer) worden gespeeld, moet de startende werper minstens vier innings te worden beschouwd voor de overwinning te pitchen. Een relief pitcher heeft geen innings eis om een ​​overwinning te verdienen.

Houd de Lead

Ervan uitgaande dat hij de innings eis voldaan, wanneer een startende werper verlaat het spel en zijn team is de toekomst, hij komt in aanmerking voor de overwinning. Als zijn team houdt op voor de overwinning, zonder afstand te doen van de leiding op elk punt in de duur van het spel, zal de startende werper de overwinning te verdienen.

Zodra de tegenpartij stropdassen het balspel of de leiding neemt, de werper die het spel verlaten met de leiding niet langer in aanmerking voor de overwinning te verdienen.

Relief Win

Wanneer een starter van het spel heeft verlaten en komt niet in aanmerking voor de overwinning (of later wordt niet in aanmerking komen als gevolg van de tegenpartij het binden van de score), een relief pitcher in aanmerking komt voor de overwinning. De relief pitcher die in het spel toen zijn team neemt de leiding zal de overwinning (ervan uitgaande dat de tegenpartij niet binden of het voortouw nemen) te verdienen. Als een opluchting pitcher is niet effectief in zijn uitje, maar zijn team neemt nog steeds de leiding voordat een nieuwe werper wordt gebracht, zal de officiële scorer gunnen de overwinning aan de relief pitcher die het meest effectief in de overwinning van het team was.