Balance Training voor Voetbal

Balance Training voor Voetbal


Voetbal evenwicht in hoofdzaak betrekking op de werkwijze van het handhaven van het zwaartepunt van het lichaam van een voetbalspeler binnen steunpunten van de speler. Om voor de speler om vast te stellen en het zwaartepunt van zijn lichaam te handhaven binnen zijn steunpunten bij het voetballen, constante lichaamstemperatuur aanpassing en een goede positionering van het lichaam in relatie tot de ruimte is van essentieel belang.

effecten

Een studie uitgevoerd door Democritus Universiteit van Griekenland geeft aan dat evenwicht training aanzienlijk vermindert de kans op letsel bij voetbal en verbetert de algehele prestaties van de spelers. Een studie uitgevoerd in Duitsland van 24 vrouwelijke voetballers van de Duitse premier league bleek dat hoe meer de minuten besteed aan de balans training, hoe lager het tarief van de verwondingen.

Hoe het werkt

Een voetbal-specifieke balans opleidingsprogramma of boor, die normaal gesproken tijd ingelijst, wordt gebruikt door een speler om haar te helpen verbeteren haar gehele lichaam evenwicht. Het trainingsprogramma is met voorbedachten rade en gericht op het bereiken van specifieke doelstellingen. Onder deze verbeterd body balance en een verminderde kans op blessures bij het voetballen.

overwegingen

Er zijn veel balans opleidingen en oefeningen die atleten kunnen gebruiken om hun evenwicht in het voetbal te verbeteren, maar gezien de individuele balans niveau van een speler van belang is voor de afwikkeling voor elk van de beschikbare programma's. Een eenvoudige manier kan een speler zijn evenwicht te testen is door staande op een voet met zijn ogen dicht en meten hoe goed hij balanceert. Op deze manier kan hij zijn evenwicht te bepalen en het evenwicht training oefeningen die hem het beste.

types

Soorten balans opleidingen in het voetbal variëren van eenvoudige balans training oefeningen voor beginners om meer uitdagende balans trainingsoefeningen voor professioneel voetbal atleten. Eenvoudige balans boren onder staande op een voet en het opgooien van een kleine bal, zoals een geneesmiddel bal, heen en weer in uw handen. Ervaren voetballers gebruiken meer uitdagende balans training oefeningen, zoals op één been staan ​​en langzaam gehurkt op de grond en komen weer bij de uitvoering gewichten in beide handen.

voordelen

De voordelen van het evenwicht training in het voetbal omvatten verbeterde body balance, verminderde kans op blessures bij het voetballen, verbeterde spieractiviteit en betere algehele voetbal prestaties. Een ander pluspunt van de balans training is dat de zichtbaarheid van het voetbal vaardigheden van een speler, met inbegrip van dribbelen vaardigheden, omdat een speler zijn voetbal vaardigheden kunnen demonstreren zonder verlies van balans en struikelen verbetert. Dit resulteert in een verhoogde plezier en tevredenheid voetballen