Baking soda voor een Colon Cleanse

Baking soda voor een Colon Cleanse

Een dubbele punt schoonmaken is een procedure die wordt gezegd dat giftige stoffen uit het maag-darmkanaal te elimineren. Voorstanders van het proces biedt een aantal voordelen geboden door de invoering bicarbonaat, kruiden en andere oplossingen in de darmen, het verbeteren van het immuunsysteem, verlichten constipatie, het bevorderen van gezonde bacteriën en het bevorderen van energie. Baking soda is een soort zout dan neutraliseert en breekt eiwitten. Het is volkomen veilig voor bepaalde doeleinden eerste hulp en als een antacidum.

Over Colon Reinigt

Het primaire doel van een dubbele punt schoonmaken is voor te bereiden op een medische procedure. Uw arts kan darmspoeling voorafgaand aan een colonoscopie te bevelen. Er is echter een dubbele punt-zuivering product gebruikt om uw maag-darmkanaal detox. Het idee dat we nodig hebben om toxines te elimineren uit ons lichaam is geen wetenschappelijk onderbouwde theorie. In feite, onze nieren, lever en dikke darm zijn ontworpen om afval en bacteriën vrij goed te verwijderen.

Bakpoeder

Zuiveringszout, dat natriumbicarbonaat, heeft een verscheidenheid aan bruikbare eerste hulp en medische doeleinden. Het kan absorberen en zuren te neutraliseren in de maag en verlichten intermitterende en incidenteel maagzuur en indigestie. Bicarbonaat is ook een effectieve geur verloopstuk vanwege zijn vermogen om zuren te balanceren.

Het verband tussen Colon Cleanse en bicarbonaat

Het idee dat bicarbonaat een effectieve manier om de dikke darm te reinigen kan halmen van het vermogen om geuren te absorberen, gemak intestinaal ongemak en eventueel remmen van de progressie van de nierziekte. A 2009 studie gepubliceerd in het 'Journal of the American Society of Nephrology, "analyseerde 134 patiënten met gevorderde chronische nierziekte. De ene groep werd voorgeschreven natriumbicarbonaat samen met routine zorg. De gezondheid van de patiënten, in vergelijking met degenen die bicarbonaat heeft gehouden daalde meer dan 65 procent langzamer, die overeenkomt met de normale mate van nier daling vergrijzing. De patiënten waren ook minder kans op dialyse voor eindstadium nierziekte nodig.

alternatieven

Er zijn betere manieren om constipatie te verlichten en te elimineren afval uit je darmen dan een baking soda invoegen in uw rectum. Voedingsvezels is de onverteerbare portie eten. Oplosbare vezels absorbeert vloeistoffen en helpt gemak stoelgang door het verzachten van de ontlasting. Onoplosbare vezels voegt bulk aan de ontlasting en helpt deze sneller passeren je darmen. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan vezels zijn onder andere peren, broccoli, linzen, volkoren brood, noten en zaden. Oefening kan ook helpen verlichten constipatie door het versnellen van de snelheid van je ademhaling, het verhogen van uw hartslag, en jump-starten van een andere lichamelijke systemen. Oefening versterkt ook de wanden van de dikke darm en verhoogt de bloedtoevoer naar het maagdarmkanaal, waardoor sterkere darm contracties en verteringsenzymen.

waarschuwingen

Interacties met zuiveringszout kan gebeuren als je het nemen van anti-angst medicijnen, aspirine, diabetes medicijnen en het antibioticum tetracycline. Jackson Siegelbaum Gastroenterology in Pennsylvania suggereert het vermijden van natriumbicarbonaat als u een hoge bloeddruk, hart-en vaatziekten, of oedeem - een aandoening die ervoor zorgt dat vocht ophopen in weefsels of cellen van het lichaam. Colon reinigt ook het risico op uitdroging te verhogen door het verhogen van uw elektrolyten niveaus. Voor het gebruik van een dubbele punt-zuivering product, zelfs als het bevat een schijnbaar veilige ingrediënten zoals baking soda, krijgt de goedkeuring van uw arts van tevoren. Hij zal uw medische geschiedenis bekijken en er zeker van zijn dat het reinigen geen negatieve interactie met elke medicijnen die u bent op. Drink veel water tijdens het reinigen om uitdroging te voorkomen.