Baking Soda & amp; Citroensap Remedies

Baking Soda & amp; Citroensap Remedies

Huishoudelijke producten zijn duur en kunnen vol gevaarlijke, mysterieuze chemicaliën. Wanneer u in staat om gewone items te vervangen als eenvoudige oplossingen die kosten-efficiënt en milieuvriendelijk zijn, zijn, bakpoeder en citroensap zijn twee van de eerste ingrediënten die voor de geest zou komen. Individueel, ze hebben veel nuttige toepassingen; ze samen reageren om kooldioxide, die een krachtige huishoudhulp op meerdere manieren te produceren. Wees voorzichtig bij het proberen een van deze remedies.

Tanden bleken

Dr. Mehmet Oz, hoogleraar chirurgie aan de Columbia University, gastheer van een segment in zijn show, "The Dr Oz Show," met betrekking tot tanden whitening producten. Hij noemt commerciële tandenbleekwaters kan het glazuur strippen van uw tanden en gaat om te laten zien hoe je je eigen tanden bleken pasta verzinnen thuis. Neem een ​​paar eetlepels bakpoeder en voeg het sap van een halve citroen tot het mengsel borrelt. Gebruik wattenstaafjes of katoen ballen om te schilderen op uw tanden. Laat het zitten voor een minuut, dan je tanden poetsen als normaal. Sta niet toe dat het mengsel op je tanden veel langer staan, omdat dit zal beginnen met het glazuur aantasten. Probeer deze te verhelpen met de nodige voorzichtigheid.

deoderant

Commerciële deodoranten bevatten vaak aluminium, dat gekoppeld is aan de ziekte van Alzheimer, maar meer onderzoek is nodig om te bevestigen als een risicofactor. Om het gebruik van aluminium en andere mogelijk gevaarlijke chemische stoffen te voorkomen, maak je eigen geur-neutralisator. Schud baking soda in de palm van je hand en dep het op je oksel. Baking soda stopt nature zure geur-producerende zuren. Vervolgens strooi citroensap over de zuiveringszout om uw pH niveaus in evenwicht te brengen terwijl ruiken schoon en fris. Wees voorzichtig wanneer het proberen dit te verhelpen.

spijsvertering

Je lever, de nieren en de huid giftige stoffen te verwijderen van nature uit je lichaam en het elimineren van afval, volgens MayoClinic.com, maar veel mensen hebben het gevoel dat hun spijsverteringsstelsel extra hulp nodig hebben. Het sap van een citroen of meer per dag biedt hulp bij de spijsvertering, volgens Dr Ann Louise Gittleman, auteur van "The Fat Flush Diet." Daarnaast is het raadzaam om 1 theelepel nemen. bakpoeder gemengd met 8 oz. water om de twee uur aan "alkalinize uw systeem", zegt Rebecca Wood, auteur van het bekroonde boek, "The Splendid Grain." Neem contact op met uw arts om ervoor te zorgen zuiveringszout, ook wel natriumbicarbonaat zijn, is veilig voor u.

Het schoonmaken van Ideeën

Afzonderlijk, baking soda en citroenen bieden zowel nuttig huishoudelijke schoonmaakmiddelen opties zoals het gebruik van zuiveringszout om geuren in de koelkast te elimineren of het gebruik van citroen gedoopt in zout naar koper schoon te maken. Echter, combineren de twee en de bruisende pasta die u maakt is een mengsel dat je vette oven venster schoon te maken. Veeg het op, laat het instellen voor 10 minuten en spoel het af met water.