Backpacken Eten Ideeën

Wanneer het onderwerp van de lange afstand backpacken trips ontstaat, gesprek onvermijdelijk wendt zich tot voedsel: Wat eet je? Het creëren van een menu voor een trektocht is alles over het balanceren van voeding, gewicht en het gemak van het koken. Er zijn veel opties in onze steeds outdoor-georiënteerde samenleving voor lekkere traktaties in de backcountry.

voorverpakte Foods

Veel bedrijven bieden eenvoudige maaltijd oplossingen die vereisen dat u alleen water toevoegen. Deze maaltijden kunnen nogal duur zijn, en zijn niet zo gewicht-efficiënt als het bedenken van uw eigen oplossingen. Hun gemak is uitstekend, echter, en ze eigenlijk smaak vrij goed. Terwijl je in te pakken uit het voedsel zakken, zijn er geen gerechten te wassen - je gewoon eten uit de zak je het koken.

Maak je eigen

Er zijn tal van mogelijkheden om te wandelen eten bij uw plaatselijke supermarkt. Instant aardappelpuree zijn een uitstekende keuze voor het ontbijt. U kunt aardappelvlokken premix met gedroogde melk, voeg dan warm water. Een goed ingrediënt dat de smaak en calorieën nodig zijn voor backpacken voegt is olijfolie. Cereal is een andere optie voor het ontbijt. Voor het diner, overwegen pasta. Het is gemakkelijk om macaroni kook en voeg tomatensaus uit een lichtgewicht backpacken opslagcontainer.

snacks

Snacks zijn de levensader van backpacken. GORP (good ol 'rozijnen en pinda's) is altijd een populaire keuze; toevoegen M & Ms voor meer smaak. Energy gel opnamen bieden een uitstekende snelle boost tijdens een lange dag wandelen. Squeeze buizen met pindakaas zijn een leuke optie. Bij koud weer, of op grote hoogte, kunt u kaas, die niet de manier waarop het zou doen in een hete, vochtige klimaat verwent brengen. Ook chocoladerepen zijn een leuke na het diner snack, maar ook zijn best in koudere weer.