Baby Crib Veiligheid Specificaties

Baby Crib Veiligheid Specificaties

Het houden van uw kleintje veilig is net zo belangrijk, terwijl ze slaapt als het is in de loop van de dag. De Amerikaanse Consumer Product Safety Commission schat dat er nog steeds 20 miljoen of meer onveilige kribben worden gebruikt in de Verenigde Staten, en een onveilige wieg kan leiden tot ernstig letsel of de dood. Daarom is het begrijpen van de nieuwste veiligheid crib specificaties is belangrijk. Met ingang van juni 2011, heeft de CPSC een nieuwe lijst van de industrie normen die fabrikanten moeten voldoen aan de wieg gemaakt.

Age of Crib

Elke wieg gekocht vóór 28 juni 2011, kan niet voldoen aan de CPSC normen. Echter, zolang uw wieg aan bepaalde specificaties, kan het nog steeds veilig te gebruiken. De CPSC beveelt aan dat elke wieg ouder dan 10 jaar moet worden weggegooid; Vermijd het gebruik van garage-sale of opgeslagen kribben. Onderdelen kunnen worden beschadigd, en de wieg kan niet voldoen aan de geldende normen ten aanzien van veiligheid. Ongeacht de leeftijd van uw wieg, controleren dat het geen terugroepacties of veiligheidsrisico's door een bezoek aan de CPSC wieg recall website.

Slats

Lamellen dicht genoeg om te voorkomen dat je baby's hoofd uit te glijden door middel van hen. Dat betekent dat ze niet meer dan 2 3/8 inch uit elkaar - dat is de grootte van een blikje. Als ontbrekende of gebarsten latten aanwezig zijn, weg te gooien en onmiddellijk vervangen de wieg.

corner berichten

Niet alle kribben zijn hoekpalen, maar als de jouwe doet, moet de posten niet hoger dan 1/16 van een inch, tenzij ze ouder zijn dan 16 inch voor een luifel. Corner berichten die te hoog kan kleding van uw baby addertje onder het gras en verstikking veroorzaken.

matras Hoogte

wieg van vandaag biedt een verstelbare matras functie, zodat je de hoogte kan veranderen als uw baby groeit. Kijk voor kribben die u toelaten om de matras te verlagen, zodat wanneer je baby kan staan, is dit haar belet te kunnen klimmen of uit haar bedje vallen.

Kadergrootte

Standard crib matrassen zijn 51 3/4 inches lang en 27 3/4 inch breed. Het interieur van het frame van je wieg moet goed tegen de matras, en je moet niet in staat zijn om twee vingers tussen de matras en het frame te duwen.

Drop-Side Cribs

Drop-side cribs niet langer aan de CPSC eisen voor 2011, waaronder die met immobilisatiesystemen. Sinds drop-side cribs hebben beweegbare leuningen, worden ze beschouwd als onveilig. Als dit reling los raakt of los helemaal, kan je baby vallen, gevangen worden of stik.

Stabiliteit

Een volkomen veilig wieg kan nog steeds een gevaarlijke zone voor uw baby. Zorg ervoor dat je crib is opgebouwd volgens de instructies van de fabrikant en neem contact op met de fabrikant als u niet zeker weet hoe het te monteren. Gebruik nooit een wieg dat wiebelt of schudt. Ontbrekende schroeven, beugels of andere hardware onderdelen moeten worden vervangen voor gebruik. Als je crib tekenen van scheurvorming, gooi het onmiddellijk.