Australian Open Tennis Rules

Australian Open Tennis Rules


De Australian Open is het eerste van de professionele tennis & # 039; vier "grote" of "Grand Slam", toernooien, normaal gesproken gespeeld in eind januari. Terwijl veel van de regels en voorschriften voor dit toernooi zijn dezelfde als die voor alle andere pro-toernooi, zijn er enkele die de Aussie Open apart gezet.

Etiquette

De Australian Open is soepeler met betrekking tot het niveau van professioneel gedrag spelers moeten handhaven in vergelijking met de andere grote toernooien. Het stimuleert deelname van het publiek, gejuich en algemene speler-interactie met het publiek meer dan de Franse Open en Wimbledon, waar de spelers wordt verwacht dat zij dragen een wit en vrouwen wordt verwacht dat zij buiging naar de koningin van Engeland toen ze in opkomst.

Court Type

De Australian Open wordt gespeeld op harde asfalt, terwijl twee van de andere drie Grand Slam-toernooien & ndash; Wimbledon (gras), French Open (klei) & ndash; betwist worden op verschillende oppervlakken. De Australian Open wordt gespeeld op asfalt genoemd Plexicushion Prestige, die is ontworpen voor minder warmte vast te houden en is vergelijkbaar met de rechter oppervlak voor de vierde Grand Slam, de US Open.

tiebreak Gebruik

De Australian Open & ndash; samen met Wimbledon en de Franse Open & ndash; niet tiebreaks gebruiken om de winnaar van een set die is gebonden aan een score van 6-6 te bepalen. Een traditionele tiebreak is gewonnen als een speler wint zeven punten (best-of-15) en is voor zijn tegenstander door ten minste twee punten. Het ontbreken van een tiebreak op de Australian Open betekent dat wanneer een wedstrijd 6-6 bereikt, de spelers blijven spelen totdat een speler vooruit is door ten minste twee punten. Dit levert soms behoorlijk lange sets.

Warmte en schuifdak

De Australian Open wordt gespeeld in Melbourne tijdens de zomer, dus hoge temperaturen soms invloed op de wedstrijd & # 039; s speelbaarheid. Om deze reden is de Extreme Heat Policy in dienst, waardoor een scheidsrechter om het spel te onderbreken als de temperatuur te hoog te bereiken. Daarnaast is het toernooi & # 039; s twee belangrijkste hoven & ndash; Rod Laver Arena en Hisense Arena & ndash; beschikken over een uitschuifbaar dak, in gebruik genomen 's nachts en wanneer de temperatuur te bereiken te hoog.