ATV Trails in Revelstoke, BC

ATV Trails in Revelstoke, BC


De Revelstoke, British Columbia gebied heeft veel van de natuur paden voor ATV-rijders om te genieten en te verkennen. Sommige worden onderhouden of beheerd door het Ministerie van Bossen BC, Mijnen en Lands en anderen zijn uitgesneden door de gebruikers gedurende vele jaren en zijn niet regelmatig onderhouden. Lokale ATV clubs en bedrijven zullen toeristen op rondleidingen, of avontuurlijke ATV-rijders kunnen uit het hoofd op hun eigen te genieten van het landschap.

Sproat Mountain Lookout

De Sproat Mountain Lookout is een officiƫle ministerie van bossen, mijnen, Lands parcours. Het was vroeger een vuur uitkijk en is sindsdien een populaire bestemming voor ATV-rijders geworden. Het pad naar deze historische site is gelegen in het zuiden van de stad Revelstoke en een aantal wegen en spoor onderhoud wordt gedaan door een plaatselijke ATV club.

Mt McKenzie

Mt McKenzie is een paradijs voor een Ruiter ATV's en is gelegen in het zuidoosten van de stad Revelstoke. In de winter, de berg opent als een skigebied, en veel van de verbindende loopt en langlaufloipen geworden ATV paden in de zomermaanden. Het gebied is gemakkelijk bereikbaar vanaf Revelstoke en er is een groot netwerk van paden op de berg. Hoewel het Revelstoke Mountain Resort is niet officieel open voor ATV-rijders, het resort paden en de omliggende gebieden blijven populair voor quad liefhebbers.

Mt McKinnon

Mt McKinnon, gelegen ten zuiden ten oosten van Revelstoke, was ooit een mijnsite. ATV-rijders kunnen hun quads naar de voet van de berg en verken de verlaten mijnen in het gebied. Er zijn veel oude wegen links van de vorige mijnbouwactiviteiten en deze zijn nu populair paden voor ATV-rijders. Opmerkelijke bezienswaardigheden en locaties is de Teddy Glacier Mine, Fish River en Trout Lake.

andere Trails

Veel bos dienst wegen onderhouden door het ministerie van Bossen, Lands en Mines zijn populair bij ATV-rijders. Echter, veel van deze wegen worden nog steeds gebruikt door in te loggen operaties in het gebied, dus ruiters voorzichtig om naar te kijken voor auto's en vrachtwagens logging moet zijn. Veel boswegen moet inloggen vellen hun ingangen zodat vrachtwagenchauffeurs zich bewust zijn van wie er op de weg op hetzelfde moment dat ze zijn. Dit maakt het rijden veiliger en vermindert het risico van een botsing met een ander voertuig.