ATV Paardrijden Parken Dichtbij South Dakota

ATV Paardrijden Parken Dichtbij South Dakota


Bedekt met dennen en sparren boven op torenhoge bergen, South Dakota is een staat waarin de bezoekers en de lokale bevolking in contact kunnen komen met hun outdoor kant. Met zo veel natuurlijke terrein verschillen, is het geen wonder dat Zuid-Dakota is een populaire locatie voor ATV-rijders tot uitdagende routes en off-road avontuur. Er zijn verschillende ATV parken in South Dakota die spannende ATV paden voor sensatie-zoekers te bieden.

Talsma's ATV en Horse Trail Park

ATV Paardrijden Parken Dichtbij South Dakota

4-Wheeler Trail

Talsma's ATV en Horse Trail Park ligt langs de rivier de Missouri in het midden van de glooiende heuvels en fascinerende dieren in het wild. Ondanks de openbare ruiterpaden, het pand is een werkende vee ranch. In tegenstelling tot veel ATV paden die diep reizen in de bossen en valleien, Talsma's ATV Trail Park stijgt ook hoog in de heuvels om rijders te voorzien met een adembenemend panoramisch uitzicht. Het park is een familie-georiënteerde en niet het gebruik van tabak, alcohol, vuurwapens of kampvuren mogelijk te maken. Riders zijn ook niet toegestaan ​​om afwijken van de paden.

Talsma's ATV en Horse Trail Park
40401 313ste St.
Avon, South Dakota 57315
(605) 369-2401
talsmastrailpark.com

Thunder Ridge MX Park

ATV Paardrijden Parken Dichtbij South Dakota

OHV (Off Highway Vehicle)

De Thunder Ridge MX Park is een vooraf ontworpen track die 1,7 mijl omspant. Dit South Dakota ATV park wordt meestal gebruikt om te racen en te oefenen in plaats van recreatief rijden. ATV-rijders moet het park met fietsers ook te delen. Ruiters moeten verwachten straightaways, heuvels, scherpe bochten en spannende sprongen. Thunder Ridge vereist renners naar de MWRA standaard veiligheidsregels te volgen. Een set van de regels kan worden gevonden en gedownload van het bedrijf de website en downloads pagina.

Thunder Ridge MX Park
Reliance, SD
(605) 680-0461
thunderridgemx.net

Revheim Bay Recreation Area

ATV Paardrijden Parken Dichtbij South Dakota

Ruiters ATV Trail

De Revheim Bay Recreation Area is een van de meest populaire ATV recreatieparken in South Dakota. Opengesteld voor het publiek, deze routes zijn zowel spannend en betaalbaar. Het park verwijst naar haar ATV paden als een OHV gebied, of 'off highway voertuig "gebied. Ruiters zijn welkom op dit gebied en de meer dan 1-mijl spoor gebruiken om de aard van de omgeving genieten van het park. Het park is alleen voor dagelijks gebruik. Een per-auto toegangsprijs van toepassing is, maar omvat ATV paden, vissen, wandelen, boogschieten, zwemmen en nog veel meer. Na een leuke dag op de paden, kunnen ruiters een bezoek aan de nabijgelegen historische monumenten, muurschilderingen en een museum.

Revheim Bay Recreation Area
12905 288 Ave.
Mobridge, SD 57601
(605) 845-7112
sdgfp.info