At Home Remedy voor het verwijderen van Dental Glue

Tandheelkundige lijm wordt gebruikt om kunstgebitten, kronen, beugels en andere tandheelkundige verwante stoffen binden in je mond. Als je gewoon uw tandarts verlaten na een twee uur durende sessie naar een gedeeltelijke brug te stellen en hij liet een aantal tandheelkundige lijm op je tanden, maak je geen zorgen. Tandheelkundige lijm is duurzaam, kan een medicijn smaak en kan moeilijk te verwijderen zijn, maar er zijn enkele huismiddeltjes die je kunt proberen om het uitstappen.

Dental Pick

Een huis remedie voor het verwijderen van tandheelkundige lijm is om een ​​tandheelkundige pick gebruiken om de lijm schrapen van uw tanden, tandvlees, partials en prothesen. Wees voorzichtig met de oogst, hoef je niet wilt in uw tandvlees te snijden of te irriteren je mond. Om mogelijke irritatie te verlichten, hebben een glas warm water klaar om uw mond te spoelen na u enkele van de lijm te verwijderen.

Werk in secties als je een heleboel tandheelkundige lijm te verwijderen. Als uw tandvlees of tanden zijn snel geïrriteerd, geen gebruik maken van dit huis remedie.

Hot Water Rinse

Een eenvoudige warm water spoelen is een snelle huis remedie voor het verwijderen van tandheelkundige lijm. Niets bijzonders nodig --- Vul een drinkglas met de heetste water je kunt staan. Plaats ongeveer een kopje van het hete water in je mond en spoel het rond. Heeft het water of een tandheelkundige lijm is het opbreken niet slikken. Houd zwiepende het warme water rond voor ongeveer 10 minuten. Spit het water en fragmenten van tandheelkundige lijm uit en herhaal het warme water spoelen. Ga door het hete water spoelen totdat alle fragmenten van tandheelkundige lijm zijn verdwenen.

Ice & Hot Water Remedy

Een ander huis remedie optie voor het verwijderen van tandheelkundige lijm om een ​​of twee ijsblokjes in uw mond en rol ze rond tot ze smelten. Laat de water niet slikken van de gesmolten ijsblokjes. Je houdt gewoon de ijsblokjes in je mond. De ijsblokjes zal helpen om los te komen van de tandheelkundige lijm. Zodra de kubussen zijn gesmolten, spuwde het water. Borstel je tandvlees, tong, gehemelte en tanden met een zachte tandenborstel, een mengsel van tandpasta en 1 theelepel. van zuiveringszout en de heetste water je kunt staan. Zorg ervoor dat u zich richten op de tandheelkundige lijm te bouwen. Spoel uw mond ten minste vier keer met de heetste water je kunt staan. Herhaal het borstelen stap als kleine fragmenten van tandheelkundige lijm blijven.