At-home remedies voor ernstige astma-aanval

At-home remedies voor ernstige astma-aanval

Astma is een chronische aandoening van de longen en luchtwegen, de luchtstroom als gevolg van ontsteking. De beste manier om een ​​astma-aanval te voorkomen is om preventieve maatregelen te gebruiken. Sommige astma-aanvallen te reageren op natuurlijke remedies, die kunnen bijdragen tot de directe aanval af te breken en te kalmeren ontstoken weefsel; evenwel huismiddeltjes niet in staat de ziekte te genezen. Raadpleeg altijd een huisarts voordat u home remedies voor astma.

Saiboku naar

Saiboku naar een traditionele kruidenmengsel uit Japan gebruikt voor de behandeling van astma, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Onderzoek toont aan dat het gebruik van Saiboku-to heeft mensen nodig om lagere doses van corticosterioids om hun astma onder controle. De kruidentonicum dat een combinatie van bekende kruiden zoals gember, drop, schedeldak en ginseng. Het kan worden verkregen via kruidendokters, bij reformwinkels en van online kruiden apotheken. Omdat sommige van de kruiden in Saiboku-bijwerkingen kunnen veroorzaken en kunnen interfereren met medicijnen en andere kruiden, raadpleeg dan een goed geïnformeerde kruidendokter voordat u deze tonic.

Homeopathische Carbo Vegetabilis

Algemeen bekend als Carbo veg, wordt dit homeopathisch middel gebruikt om astma te behandelen wanneer het individu zwak, koud en flauw voelt - bijna levenloos - volgens de Universiteit van Michigan Health System. Hoesten kan leiden tot kokhalzen en zelfs overgeven. Hoewel het individu voelt zich erg koud, hunkert ze geopend, bewegende lucht of worden aangewakkerd. Bepaalde bijkomende symptomen kunnen aanwezig zijn in de individuele behoefte dit te verhelpen zijn, zoals maagklachten, opgesloten gas, oprispingen en zure reflux. Het kan nodig zijn om onmiddellijk medische hulp in het geval dat de individu wordt onbewuste zoeken tijdens een aanval en kan niet worden nieuw leven ingeblazen.

Homeopathische middelen zijn verkrijgbaar in reformwinkels en van online apotheken voor zelf-behandeling. In het geval van astma, dient een homeopaat of een andere huisarts bekend zijn met homeopathie worden geraadpleegd voordat het gebruik van een bepaald homeopathisch middel. Als de gekozen oplossing niet effectief is, kan een andere oplossing worden aangegeven.

Home Remedies-preventie

Volgens de Mayo Clinic, kunnen bepaalde acties en remedies nuttig zijn bij het voorkomen van astma-aanvallen, en zijn net zo belangrijk als het nemen van behandelingen om een ​​aanval te stoppen. Verwijder zoveel stof van de woning mogelijk bij blootstelling aan bekende allergenen, helpen om astma-aanvallen te controleren. Draag een masker of sjaal over je gezicht bij koud weer. Verwijder tapijten, gestoffeerde meubels en doek gordijnen in de slaapkamer, en te vervangen door harde vloeren en plastic blinds die gemakkelijk te reinigen zijn en geen stof aantrekken, suggereert dat de Yale-New Haven Leraren Institute. Maak een rookvrije omgeving door het installeren van een luchtfilter in uw slaapkamer om de lucht schoon te houden.