Astma vs. Mallen

Mold triggers complicaties zoals allergieën en astma, waardoor de longen en nasale passages te vullen met sporen die de normale ademhaling irriteren, waardoor allergische reacties en astma-aanvallen.

Betekenis

Mold inademing veroorzaakt ademhalingsproblemen, vooral bij astmapatiënten die last hebben van het milieu allergieën, zoals schimmelsporen lijn de longen en vul luchtzakken, waardoor slijm en puin obstakel terwijl de ademhaling.

Functie

Schimmelsporen reizen door de lucht, het invoeren van het lichaam door de ogen, neus en mond, waardoor de chemische histamine releases in het lichaam die de neus en luchtwegen ontsteken, beklemmende ademhaling.

effecten

Schimmel allergieën veroorzaken allergische rhinitis symptomen van een verstopte neus, niezen en een loopneus, complicerende symptomen van astma of een piepende ademhaling, hoesten, beklemming op de borst en ademhalingsproblemen.

overwegingen

Testen voor seizoeninvloeden en huishoudelijke schimmel allergieën met een huidtest dat de mal allergeen en longfunctie examen dat maatregelen ademhaling kunnen allergische astma diagnosticeren injecteert.

Preventie / Solution

-Mold astma wordt behandeld met bronchusverwijdende inhalers, vernevelaar behandelingen en recept steroïden die de luchtwegen openen door het opruimen van obstakels. Orale antihistaminica verminderen astmasymptomen door het verminderen van allergische ontsteking in de longen.