Astma-aanval genezen met kruiden en vitamines

Als je of je kind last heeft van lichte astma, waarschijnlijk gebruikt u voorgeschreven inhalers en corticosteroïd medicijnen om de symptomen van de ziekte te behandelen. Misschien wilt u de lange-termijn bijwerkingen van het gebruik van deze medicijnen te verminderen of je kan je beter voelt met behulp van natuurlijke remedies zoals vitaminen en kruiden. Raadpleeg uw arts als u wilt beginnen met het gebruik van kruiden of homeopathische behandelingen.

Matricaria Recutica

In de holistische geneeskunde, Matricaria recutica werkt met de luchtwegen van het lichaam om de neiging van de longen te verminderen ontstoken raken en gaan in spasmen. Dit kruid kan bijzonder nuttig voor het genezen van allergische astma. Het is een krampstillend, kalmerend en anti-inflammatoire stoffen.

Astragalus Membranaceus

Astragalus membranaceus is een Chinees kruid dat de werking van het immuunsysteem versterkt. Astragalus membranaceus bevat antibiotische eigenschappen en kenmerken antispasmodic dat stopt
bronchiale luchtwegen uit te gaan in bronchospasmen.

homeopathische geneesmiddelen

Twee homeopathische geneesmiddelen zijn effectief bij astma preventie. Arsen alb wordt gezegd dat effectief is tegen bronchospasmen (onwillekeurig spasme van de luchtwegen in de longen vergezeld door overmatige slijmproductie) te zijn. Arsen alb is bijzonder effectief in het voorkomen van bronchospasmen veroorzaakt door koude lucht. Fosfor behandelt en voorkomt angst, die ademhalingsproblemen zoals astma triggers.

vitaminen

Vitamine C verkregen via verse groenten en fruit, zoals appels, wortelen, tomaten wordt de mogelijkheid van een astma-aanval te verminderen. Het eten van voedingsmiddelen met een hoog vitamine B12 zal astmasymptomen verminderen. Deze voedingsmiddelen zijn melk, lever, harde kaas, rundvlees, eieren en vette vis. U kunt ook een vitamine B12 supplement dagelijks te zorgen dat u een voldoende niveau in je bloedbaan te helpen met symptomen van astma.

Visolie

Vette vis zoals de Atlantische zalm, Atlantische slijmkop, mul en regenboogforel bevatten natuurlijke visolie, die wordt beschouwd als een remedie bont astma. Mensen die regelmatig dit soort vis te eten wordt gezegd dat ze op een vier keer lager risico op het ontwikkelen van astma dan degenen die geen vis rijk eet in olie.