Artritis van de knie Natural Cures

Artritis is een term die verschillende ziekten - die allemaal kunnen pijnlijke en slopende. Pijn, zwelling en roodheid zijn alle gebruikelijke symptomen van artritis veroorzaakt door een ontsteking van de gewrichten. Hoewel er zijn tal van voorgeschreven behandelingen voor artritis knie pijn, zijn er een flink aantal natuurlijke opties voor de verlichting ook. Praat met uw arts over deze natuurlijke behandelingen.

Kurkuma

Als u geïnteresseerd bent in een natuurlijke manier om de behandeling van artrose van de knie, overweeg kurkuma. Kurkuma is een veel gebruikte kruiden en is gebruikt in de Chinese en Ayurvedische geneeskunde in de geschiedenis. Het kruid is een krachtige anti-inflammatoire, wat verklaart waarom het kan verlichten zwelling en pijn in de artritis knieën. Kijk voor een supplement met kurkuma als actief bestanddeel en zie wat het voor u kan doen. Zorg ervoor dat u eerst uw arts te raadplegen, dat wel.

Bromelain

Het enzym bromelaïne afkomstig van de stam en vruchten van ananas en kan een effectieve manier voor de behandeling van artritis in de knieën. In Duitsland, bromelaïne is een gemeenschappelijke recept voor ontstekingen. Het werkt op een soortgelijke wijze bij het verminderen van pijn en ontsteking NSAID (non-steroïdale anti-inflammatoire middelen) pijnstillers.

kersen

Tart kersen een bekende natuurlijke behandeling van jicht en volgens Baylor Research Institute, kunnen zij een effectieve behandeling van artrose knie pijn. Bij regelmatig gegeten, is het mogelijk dat zure kersen aanzienlijk kan verminderen pijn en ontsteking geassocieerd met artritis in de knieën.

pycnogenol

Pycogenol of pijnboomschors extract, is een andere veelbelovende natuurlijke behandeling van artritis van de knieën. Pycogenol is een krachtige antioxidant, die kan helpen verminderen stijfheid en verbetering van de knie functie wanneer genomen voor een aantal maanden. Praat met uw arts over het starten van een pycogenol supplement regime voor uw artritis.

Boswellia

Een andere natuurlijke optie voor artritis knie pijn is boswellia, een Indische boom met een speciale hars. De hars van de boom Boswellia bevat anti-inflammatoire eigenschappen, die in aanmerking die met knie pijn door reumatoïde artritis of osteoartritis. Boswellia is verkrijgbaar in te vullen formulier. Praat met uw arts om te zien of Boswellia kan werken voor jou.