Arm & amp; Schouder warming-up oefeningen

Arm & amp; Schouder warming-up oefeningen

Een goede warming-up en strekken van de armen en schouders zal u helpen door middel van een scala aan activiteiten. Wanneer u zwemmen of spelen baseball of tennis - of de piano - moet u uw armen en schouders te houden sterk en flexibel. -Desk gebonden activiteiten, zoals praten met klanten over de telefoon of weg te typen op een toetsenbord van de computer, zetten hun eigen set van spanningen op de armen en schouders. Het maakt niet uit wat voor soort bovenlichaam activiteiten die u doet, zult u profiteren van regelmatige lichaamsbeweging te rekken en toon je armen en schouders.

arm Circles

Stap 1

Sta rechtop met je voeten ongeveer op schouderbreedte uit elkaar. Houd je armen recht naar de zijkanten met de handpalmen naar boven.

Stap 2

Draai je armen van achter naar voren 10 keer, dan draaien ze van voor naar achter 10 keer.

Stap 3

Reverse je handen zodat je handpalmen naar de vloer en herhaal de reeks.

Dynamische T-Arm Swings

Stap 1

Sta rechtop met je voeten op schouderbreedte uit elkaar. Houd je armen recht voor je met je handpalmen tegen elkaar en de vingers wijzen naar voren.

Stap 2

Draai je lichaam naar links door de draaibare je rechter voet op de teen, hiel omhoog. Terwijl je dit doet, beweeg je linkerkant rug en houd je rechterhand stabiel in de uitgangspositie. Houd uw heupen, schouders en het hoofd in lijn als je rouleren.

Stap 3

Stop de beweging wanneer u worden geconfronteerd met 90 graden van uw uitgangspositie. Je armen zal recht uit zijn om de zijkanten en je rechtervoet zal worden in de spil houding. Onmiddellijk draai je je hele lichaam terug naar de startpositie met beide armen wees rechtdoor, palmen raken, en beide voeten plat op de grond.

stap 4

Herhaal de draaiende beweging naar rechts, waardoor je rechterarm terug en draaibare op je linkervoet. Herhaal de gehele sequentie in totaal 10 tot 20 keer.

Overhead Schouder Stretch

Stap 1

Til een arm overhead. Buig de elleboog en plaats uw hand met de palm tussen je schouderbladen.

Stap 2

Buig de elleboog van je andere arm, het bewegen van de arm achter je rug met de elleboog naar beneden en de hand naar boven wijst. Houd de palm van deze hand afgekeerd van je rug.

Stap 3

Breng je handen naar elkaar toe zodat de vingers aanraken. Voor een diepere stretch, pakt u de vingers van beide beide handen. Houd deze positie voor vijf tot 10 ademhalingen. Herhaal aan de andere kant.

waarschuwingen

  • Als u vragen heeft over uw vermogen om deze oefeningen te doen hebben, contact op met uw arts. Het werken met een fysiotherapeut of trainer zal u helpen te leren om correct te bewegen en letsel te voorkomen.

Tips

  • Als je moeite hebt met de bovenleiding schouder stretch, houdt een handdoek in de overhead arm. Pak de handdoek met beide handen op je rug en gebruik de handdoek om je te helpen je handen dichter bij elkaar te brengen.