Arm & amp; Polsgewichten die kan gaan onder kleren

Arm & amp; Polsgewichten die kan gaan onder kleren

Overzicht

Niet iedereen heeft de tijd om de sportschool om de dagelijkse 30 minuten lichaamsbeweging aanbevolen door de American Heart Association te krijgen. Het dragen van de enkel en pols gewichten die discreet passen onder uw kleding lijkt misschien een aantrekkelijke optie om een ​​training te krijgen tijdens het uitvoeren van uw normale dagelijkse activiteiten. De meeste gewichten zijn omvangrijk en kunnen naar beneden glijden op uw polsen of benen, zodat mensen ze kunnen zien, maar er zijn een paar merken ontworpen onder je kleding verborgen te blijven.

BodyTogs enkelgewichten

De BodyTogs voor de benen zijn dun gewichten die wikkel rond de benen, dat zich uitstrekt van de enkels tot net onder je knieën. Deze gewichten passen onderbroek of lange rokken. De 5 pond gewichten komen in kleine, middelgrote, grote of extra groot, op basis van de omtrek van uw kuiten. Ze passen kalveren tussen de 11,5 inch tot 18 inch. Meet je kuit op het grootste deel om ervoor te zorgen dat uw bestelling de juiste maat. De prijzen vanaf 2014 variëren van $ 45,95 tot $ 79,99.

BodyTogs polsgewichten

De BodyTogs voor pols Arms gewichten rond de onderarmen, van de polsen tot net onder de ellebogen, zodat ze gemakkelijk verborgen onder lange mouwen. Ze zijn verkrijgbaar als een 3,3 pond gewicht in twee maten. De kleine tot middelgrote size fits een onderarm omtrek van acht tot 11 inch, terwijl de grote extra groot formaat is geschikt voor 11- tot 14- inch onderarmen. Actuele prijzen variëren van $ 42,95 tot $ 69,99.

York Enkel / Pols gewichten

De York gewichten door York Fitness worden gedragen op zowel uw polsen of enkels. Ze zijn dun, licht en zijn verstelbaar met een klittenband band. Omdat ze verstelbaar en zijn niet omvangrijk, ze passen precies onder je kleding. De York enkel / polsgewichten hebben een zachte textuur die minder kans om uw huid met langdurig gebruik irriteren.

Met de gewichten

Het dragen van de BodyTogs enkel en pols gewichten tijdens het lopen op een loopband, veroorzaakt verhoogde hartslag in een studie uitgevoerd door Frank Wyatt, een universitair hoofddocent bewegingswetenschappen aan Midwestern State University in Wichita Falls, Texas. Hoewel je meer van een training dragen deze gewichten zou kunnen krijgen, zijn enkelgewichten het algemeen niet aanbevolen voor stevig wandelen trainingen, omdat ze het enkelgewricht en beenspieren kunnen belasten, het verhogen van uw kans op letsel. Echter, het uitvoeren van krachttraining oefeningen voor de benen met enkel gewichten kan je benen toon en voorkomen of zelfs omkeren van het verlies van botmassa, die osteopenie bestrijdt.