Arm en been oefeningen voor Fysiotherapie aan een beroerte

Volgens de American Heart Association, beroerte is de derde doodsoorzaak en de voorkomende oorzaak van invaliditeit bij volwassenen. Als u of iemand die je lief heeft een beroerte meegemaakt, moet u dat het herstel kan maanden, zelfs jaren terug te winnen veel van de functies verloren begrijpen. Dit kan frustrerend zijn, maar biedt wel de hoop dat met fysiotherapie, kunt u doorgaan met de kracht en de functie van je armen en benen te verbeteren.

evaluatie

Het eerste wat je zal doen in de revalidatie is het bepalen van uw beperkingen. Dit betekent kijken naar het vermogen om te bewegen, het bewegingsbereik en de kracht van armen en benen. Wanneer een persoon ervaart een beroerte, kan hij zwakte en verlamming in de armen en benen te hebben. Uw therapeut zal bekijken wat spieren zijn getroffen en in welke mate. Begrijpen wat je wel of niet kan doen en hoe sterk de spieren zal u een startpunt om succes te meten en op maat van uw therapie om specifieke spieren die het meeste werk nodig te geven. Bovendien, je artsen willen er zeker van dat je hart is sterk genoeg om een ​​trainingsprogramma verduren.

aerobic Activiteiten

Elke patiënt zal anders zijn als het gaat om het starten van een oefenprogramma na een beroerte afhankelijk van wat de pre-oefening evalueren ontdekt. Voor aerobic activiteiten, zal uw therapeut streven naar een limiet van 40 tot 70 procent van de piek zuurstofverbruik ingesteld om te voorkomen dat over-benadrukt het hart. Aërobe training kunnen individuele arm of been ergometrie of een combinatie van arm en been ergometrie drie tot zeven dagen per week te nemen. Ergometrie gaat spinnen of trappen een kruk. Eerst zal er geen (of weinig) weerstand, maar dit wordt verhoogd wegens verbeteringen. Als patiënten in staat zijn om evenwicht en coördinatie te verbeteren, zal loopbandtraining deel uit van het programma.

Weerstandstraining

Voor klinisch stabiele patiënten, is weerstand opleiding opgenomen. Uw arts zal samen met uw therapeut om de ideale belasting voor weerstand opleiding te bepalen. Er is geen vaste methode voor het starten van weerstand opleiding en het is specifiek voor elke patiënt. Uw therapeut zal waarschijnlijk heb je doen wat weerstand opleiding minstens twee tot drie dagen per week gericht op de grote spiergroepen eerste: armen, schouders, borst, heupen en benen. U kunt ook verwachten dat zich uitstrekt te worden opgenomen om te helpen handhaven evenwicht en letsel te voorkomen tijdens het herstellen. Fijne motoriek spieren in de armen zal worden gewerkt door de spons en de bal knijpt terwijl het bevorderen van het gebruik door middel van andere vaardigheden, zoals schilderen of klei gieten.