Argumenten tegen skihelmen

Argumenten tegen skihelmen


Een gemiddelde van 39,8 skiërs of snowboarders zijn gestorven op de hellingen per jaar in de afgelopen 10 jaar, volgens de Nationale skigebieden Association. Als een skiër of snowboarder, bent u verantwoordelijk voor uw veiligheid op de berg. Helmen behoren tot verschillende manieren om de veiligheid op de berg te verhogen. Hoewel een helm kan u helpen beschermen tegen een hoofdletsel, zijn er vele argumenten waarom je niet alleen moet vertrouwen op je helm.

Ongemak

Helmen kan een ongemak. Afhankelijk van de stijl van de helm, kunnen ze soms verminderen perifeer zicht en gehoor. Als je helm niet goed past, kan het ongemakkelijk of, nog erger, zal niet de bescherming van uw hoofd als het is ontworpen om te doen, volgens de New York Times.

Vals gevoel van veiligheid

Volgens Time magazine, het dragen van extra bescherming kan een vals gevoel van veiligheid te bieden, ongeacht wat de sport of activiteit. Veel mensen handelen meer agressief als het dragen van een helm, omdat ze zichzelf als onoverwinnelijk te zien. In werkelijkheid, je bent alleen maar om jezelf meer risico door op te treden buiten je vaardigheid of comfort niveau.

dodelijke slachtoffers

Hoewel helmen hebben bewezen dat het risico van hoofdletsel veroorzaakt door een directe klap op de kop te verminderen, zijn ze niet bewezen doden op de berg verminderen. Volgens de New York Times, hebben de toevallige fataliteit tarieven onder skiërs en snowboarders gelijk gebleven, ook al is het percentage van de skiërs en snowbarders dragen van helmen voortdurend is toegenomen door de jaren heen. Een helm is ontworpen om het hoofd van een skiër te beschermen bij 14 mph of lager, terwijl veel gemiddelde tot gevorderde skiërs reizen tot 40 mph, zegt Dave Byrd, directeur van het onderwijs en het risico voor de NSAA. Een helm kan een ernstig hoofdletsel in een voltreffer op het hoofd bij lage snelheden te voorkomen, maar het gaat niet om je te beschermen in een zware impact situatie.