antidepressieve behandeling

Antidepressiva een medische behandeling gericht op de vaststelling van bepaalde depressieve chemicaliën in de hersenen te stimuleren. Omdat deze medicijnen functioneren door het aanpassen van neurotransmitters in de hersenen, dienen een aantal factoren in gedachte worden gehouden, zoals het voorwerp van antidepressiva, hun bijwerkingen, terugtrekking en de zelfmoord risico gebruik.

Hoe Antidepressiva werken

Volgens algemeen aanvaarde medische praktijk, depressie is het resultaat van een chemische onbalans - bijzonder een tekort aan serotonine - in de hersenen. Omdat serotonine draagt ​​berichten in de hersenen die de stemming, emoties, slapen en basic zelf denken, een tekort aan deze chemische stof resultaten te regelen in veel van de symptomen vaak geassocieerd met een klinische depressie. Antidepressivum therapie werkt door het aanpassen van de manier waarop de hersenen weer opneemt-serotonine gebaseerd neurotransmitters, een proces dat bekend staat als heropname, nadat zij hun functie hebben afgerond. Antidepressiva grotere hoeveelheid serotonine in de hersenen en corrigeert de meest voorkomende symptomen van depressie.

Bijwerkingen

Zoals met de meeste geneesmiddelen, het gebruik van antidepressiva geleverd met een aantal bijwerkingen. Veel van deze bijwerkingen zijn het gevolg van de chemische wijzigingen die plaatsvinden in de hersenen, terwijl antidepressiva worden toegepast, hoewel sommige fysieke symptomen die kunnen voortvloeien uit de hersenen verminderd vermogen om serotonine reabsorb. Vaak voorkomende bijwerkingen van antidepressieve behandeling omvatten slapeloosheid, angst, rusteloosheid, verminderde zin in seks (met inbegrip van tijdelijke impotentie voor mannen), schommelingen in gewicht, zweten, vermoeidheid, een droge mond, hoofdpijn en duizeligheid. Sommige fysieke symptomen kunnen ook misselijkheid, diarree, constipatie en zelfs wazig zicht.

opname

Omdat antidepressieve behandeling past chemicaliën in de hersenen, moet een patiënt nooit gewoon stoppen met het nemen van de drugs zonder een plan reductie door een erkende arts. Personen die gewoon stoppen met het nemen van antidepressiva kunnen tekenen van angst of agressie, ernstige terugval van depressie, slapeloosheid, extreme duizeligheid vertonen, en zelfs sensaties van elektrische schokken. Meer uitgesproken fysieke symptomen geassocieerd met antidepressiva withdrawl Ook zijn griepachtige symptomen, misselijkheid met braken, maagkrampen, en spierkrampen. Om terugtrekking uit antidepressiva te voorkomen, moeten individuen die deze geneesmiddelen nemen een arts of een gekwalificeerd psychiater te raadplegen om de juiste (en geleidelijk) worden versoepeld van hen af.

zelfmoord Risk

In het midden van de jaren 2000, een golf van zelfmoorden bij personen die antidepressieve behandeling gevraagd de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) om waarschuwingen over een verhoogd risico op zelfmoord in verband met antidepressiva af te geven. Volgens de FDA, aanpassing van serotonine in een klein aantal personen kan een effect dat de symptomen van depressie leidt tot ernstiger te worden. Er is geen gemakkelijk herkenbaar patroon dat bepaalt welke individuen meer risico kan zijn bij het ontvangen van antidepressieve therapie, hoewel adolescenten, tieners en personen die onlangs zijn begonnen met het nemen van de drugs of hadden hun dosering aangepast lijken de meeste kans om de kwestie te ervaren te zijn. Om deze reden, moet iedereen die in het kader van antidepressieve therapie en ziet een verhoogd niveau van agressie, hopeloosheid, agitatie of angst onmiddellijk een arts, gediplomeerd therapeut, of in het uiterste geval een plaatselijke hulpdiensten ambtenaar te raadplegen.