Anti Stress Oefeningen

Overmatige stress is een stille en verraderlijke moordenaar. Indien ongecontroleerd, kan een aantal problemen zoals verminderde immuunsysteem en zelfs depressie, volgens informatie van de Mayo Clinic. Daarom moet een effectieve stress management technieken onderdeel van ieders arsenaal voor het omgaan met de dagelijkse stress waarvan bijna iedereen ervaringen tot op zekere hoogte of een ander zijn. Anti-stress oefeningen kunnen lichamelijk zijn (in de vorm van daadwerkelijke uitoefening) of metafysische (in de vorm van de ademhaling en andere ontspanningstechnieken).

Lichaamsbeweging

Volgens informatie van de Mayo Clinic, de beste manier om te gaan met stress door middel van fysieke activiteit is om gewoon tijd per week (bij voorkeur vier of vijf keer per week) wanneer u kunt deelnemen aan een activiteit die u genieten van plannen. Elke vorm van lichaamsbeweging kan helpen om stress te verminderen door de inwerkingtreding van het vrijkomen van endorfines - chemische stoffen die op natuurlijke wijze uw stemming te verbeteren en af ​​te wenden ziekten zoals chronische angst en depressie. Ongeacht of u genieten van fietsen, stevig wandelen, tuinieren, krachttraining, pilates, zwemmen of yoga, een of meer van deze activiteiten kan u helpen om het beheer van stress.

ademhalingstechnieken

Reguleren ademhaling kan helpen om stress te beheren door kalmerende lichaam naar beneden, waardoor een stopzetting van de "alarm" veroorzaakt door de aanwezigheid van stress. Praktijk diepe ademhaling of je momenteel in een stressvolle situatie. Na verloop van tijd, zal het een anti-stress gewoonte die je effectief kan uitvoeren door vele kleinere problemen van het leven geworden. duidelijk gewoon je geest en je aandacht op je ademhaling, met als doel om zo langzaam te ademen, diep en regelmatig mogelijk. Voel je buik uitzetten en krimpen bij elke ademhaling, terwijl het gevoel de lucht bewegen, zowel in en uit je neus. Praktijk diepe ademhaling constant gedurende de dag wanneer u het zich herinnert.

Meditatie

Praktijkmeditatie 15 tot 20 minuten per dag om stress verder te verminderen. Plaats jezelf gewoon in een comfortabele, zorgeloze omgeving waar je niet wordt verstoord. Je kunt mediteren, terwijl beide zittend, staand of liggend - naargelang wat het meest natuurlijk voor je voelt. Reguleren van je ademhaling als je tijdens de in hoofdstuk twee beschreven oefening deden, en zich te concentreren op een ding met uitsluiting van al het andere, of dat is een woord (zoals "relax") een kalmerend beeld of zelfs je eigen ademhaling. Breng je aandacht voorzichtig terug naar uw punt van concentratie wanneer je je gedachten dwalen te vinden, en laat je ademhaling op natuurlijke wijze te verdiepen in de tijd.