Anti-Inflammatory Drugs voor Aspirine Allergische mensen

Anti-Inflammatory Drugs voor Aspirine Allergische mensen

Aspirine heeft een steunpilaar in de behandeling van pijn en ontsteking, omdat het uit wilg boomschors werd geïsoleerd in de jaren 1800 geweest. Sindsdien zijn vele NSAID's of niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen, zoals ibuprofen en naproxen verlichting van de pijn. Maar voor degenen die in de minderheid die last hebben van aspirine en NSAID allergieën, verschillende behandelingsmogelijkheden geworden van vitaal belang voor het bereiken van verlichting.

Aspirine en NSAID Allergy

Anti-Inflammatory Drugs voor Aspirine Allergische mensen

Omdat aspirine en NSAID's zijn vaak medicijnen is het belangrijk om te weten of u lijdt aan een allergie voor deze behandelingen. Een allergische reactie treedt meestal binnen een paar uur na het innemen van de medicatie en kan variëren van mild tot ernstig. Reacties kunnen zijn:

Huid: roodheid, zwelling van de lippen en de tong, netelroos, jeuk

Luchtwegen: loopneus, hoesten, piepende ademhaling en astma-achtige symptomen, ademhalingsproblemen

Anafylaxie: gegeneraliseerde lichaam reactie met bovenstaande symptomen en bloeddrukdaling

Aspirine en NSAID allergie is aanwezig in ongeveer 1 procent van de bevolking, maar die met astma hebben een verhoogd risico op een allergische reactie. Hoewel aspirine en andere NSAID algemeen bekend maag bloeden en zweren, worden deze reacties aangeduid als "bijwerkingen" en geen onderdeel van een allergische reactie. Alle mensen die NSAID's moeten deze pillen te nemen met voedsel om maagzweren te voorkomen.

Medische preparaten COX-2 remmers en Acetaminophen

Anti-Inflammatory Drugs voor Aspirine Allergische mensen

Aspirine en NSAID's zijn veel voorkomende producten, dus is het voor een persoon met een gevestigde allergie voor alle labels te lezen om deze medicatie te voorkomen. Er zijn sommige medicijnen die kunnen worden gebruikt in plaats van NSAIDs. COX-2 remmers, zoals celecoxib, kunnen worden gebruikt die gevoelig zijn voor allergieën. Deze medicijnen zijn selectiever en minder bijwerkingen dan de meer gebruikelijke NSAIDs die werken op COX-1-enzymen. Acetaminophen, in Tylenol, kan ook worden gebruikt voor pijn, maar deze medicatie niet de ontstekingsreactie zoals aspirine en NSAID veranderen.

Alternatieve en complementaire therapieën

Anti-Inflammatory Drugs voor Aspirine Allergische mensen

Er zijn een aantal alternatieve behandelingen die kunnen worden gebruikt in plaats van aspirine en NSAID's. Omega-3 vetzuren, gewoonlijk in koud water vis zoals zalm en sardines, visoliesupplementen en lijnzaad, verstoren het ontstekingsproces en worden aanbevolen bij chronische ontstekingsziekten. Hypnotherapie en ontspanning technieken kunnen ook helpen bij het beheer op lange termijn van de pijnklachten. Kruiden die kunnen worden gebruikt tegen pijn en ontsteking zijn borage, teunisbloem, gember, knoflook en kurkuma.