Anti-Inflammatory behandelingen voor een hernia

Vier van de vijf mensen pijn in hun lagere rug. Als u pijn veroorzaakt door een hernia rug, zal uw arts de behandeling opties, met inbegrip van anti-inflammatoire geneesmiddelen aanbevelen.

hernia

Een hernia treedt op wanneer een van de zachte, ronde schijven die fungeren als kussens tussen de wervels in de wervelkolom glipt uit zijn plaats. Het kan naar beneden drukken op de zenuwen in de buurt van je rug, waardoor pijn.

Vrij verkrijgbaar

Een behandeling voor een hernia niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen of NSAID. Deze drugs zijn beschikbaar over de toonbank en kan helpen verlichten van ontsteking en pijn.

injecties

Injecties met corticosteroïden in je rug in de buurt van de hernia kan pijn te verlichten en verminderen ontstekingen in je rug voor een paar maanden op een moment.

complicaties

Hoewel NSAID's kunnen worden gebruikt om ontsteking en pijn op lange termijn controleren, kan ontstekingsremmende injecties bijwerkingen, zoals een afname van botdichtheid en verzwakte spieren veroorzaken.

overwegingen

Als anti-inflammatoire behandelingen niet voor de pijn van uw hernia brengen opluchting, zou je nodig hebt om andere behandelingen, waaronder fysiotherapie of een operatie te overwegen.