Ankle strekt zich uit over Runners

Ankle strekt zich uit over Runners


Enkelletsels komen vaak voor bij lopers en gevolg is van verschillende factoren. Draait op ongelijke groep, het verhogen van uw kilometers te snel en loopt door enkel pijn kan ertoe leiden dat de kleine gewrichten dat je voet en been verbinding te pijnlijk of stijf. Ankle stukken zijn cruciaal voor zowel de behandeling en preventie van enkelletsel in hardlopers. Het oprekken van de enkel en onderbeen bevordert de flexibiliteit en kan bijdragen tot meer kracht om je gezond te houden.

gas Pedalen

Ankle flexibiliteit is belangrijk voor de lopers. Deze kleine gewrichten nemen de dupe van de druk wanneer je af te duwen voor elke stap. Concurrerende sprinters in het bijzonder willen zorgen dat ze over een maximale flexibiliteit enkel voor hun race start. Ga op je rug liggen met je benen recht voor je. Hef een been en de knie buigen in een hoek van 90 graden. Grijpen de onderkant van uw dijbeen met je handen voor steun, wijzen je tenen naar beneden alsof je naar beneden te duwen het gaspedaal van een auto. Houd voor een paar seconden voordat u gaat ontspannen, dan weer beginnen. Compleet 20 herhalingen aan elke voet.

handdoek Stretch

De handdoek stretch is het tegenovergestelde van de gad pedaal oefening. Het gaspedaal is een voorbeeld van de enkel extensie, terwijl de handdoek rek beoefent de dorsaalflexie werking van de enkel. Ga op de grond met je benen recht voor je. Loop een handdoek of weerstand band rond de bal van één van uw voeten. Pak het ene uiteinde van de handdoek met elke hand en voorzichtig maar stevig omhoog te trekken als je punt je tenen naar het plafond. Houd de rek kort en vervolgens laten gaan naar je voet ontspannen. Herhaal dit 20 keer op elke voet.

rotaties

Een voet rotatie eenvoudig stuk dat alle spieren werken in enkel de gezamenlijke totale flexibiliteit. Voor hardlopers, dit zorgt ervoor dat uw voetspieren uitgebalanceerd zodat ze even sterk. De uniforme kracht draagt ​​bij aan een soepele en vloeiende het looptempo. Draai je voet op de enkel in een cirkelvormige beweging, eerst rechtsom, dan in een tegen de klok in. Voltooi 20 cirkels in elke richting met elke voet.

Calf Stretch

Stijve of pijnlijke enkels kan ertoe leiden dat u slap uit het beperkte bereik van de beweging die u hebt gemaakt van je blessure. De verminderde flexibiliteit in uw enkels ervaar je zelfs na de pijn verdwenen is kan je kuiten betekenen worden niet zo volledig uitgestrekt zoals ze moeten zijn voor een run. Kalf stukken helpen voorkomen spier trekt in de achterkant van je onderbeen en ook het verbeteren van flexibiliteit in uw enkel. Stand ongeveer een armlengte afstand van de muur, tegenover het. Plaats uw voeten breedte van een schouder uit elkaar. Neem een ​​stap voorwaarts met een voet, het buigen van de knie. Houd uw achterste been recht en duw tegen de muur. Hoewel uw handen op de muur, eigenlijk alleen uw onderlichaam als de belangrijkste kracht van de weerstand. U moet een rek voelen in de rug kuit en de enkel. Hou deze positie gedurende 15 seconden voordat zich uitstrekt van het andere been.

Veiligheid

Ankle stukken zijn effectief ter voorkoming en behandeling van blessures. Echter, je moet altijd strekken als je pijnvrij zijn. Geef enkelletsel tijd om te genezen met rust en andere behandelingen zoals aangegeven door uw arts. Strekken slechts tot het punt van het gevoel een trek; stoppen als u pijn op elk punt.