Anale Besmetting van de Gist Treatment

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, vrouwen zijn niet de enigen die gevoelig zijn voor schimmelinfecties. Zowel mannen als vrouwen kunnen contracteren schimmelinfecties van alle soorten, met inbegrip van spruw en anale schimmelinfecties.

Anale gist infecties zijn moeilijk op te sporen, en de symptomen, zoals jeuk en pijn tijdens de stoelgang, worden vaak ten onrechte geassocieerd met degenen die andere spijsverteringskanaal problemen weerspiegelen. Anal schimmelinfecties zijn relatief eenvoudig te behandelen wanneer zij eenmaal zijn gediagnosticeerd.

symptomen

De symptomen van een anale infectie variëren van persoon tot persoon, afhankelijk van de oorzaak en de levensduur van de infectie. De meest voorkomende symptomen zijn jeuk rond de anale gebied, roodheid en blaarvorming. Sommige patiënten zullen merken dat de huid rond de anus droog wordt en begint te schillen, terwijl anderen pijn of een branderig gevoel ervaart tijdens een poging een stoelgang of tijdens het hebben van geslachtsgemeenschap. U kunt proberen zelf-behandeling voor het eerst, maar als het niet helpt, raadpleeg uw arts.

Het is belangrijk om te bepalen door middel van een lichamelijk onderzoek of uw probleem is een schimmelinfectie of iets anders, aangezien soortgelijke symptomen kunnen worden veroorzaakt door aambeien, anale scheuren of parasitaire infecties. Uw arts kan de juiste diagnose te maken en beslissen of u voorgeschreven medicijnen nodig.

Over-the-counter medicatie

Veel mensen die lijden aan anale schimmelinfecties draaien eerste over-the-counter medicijnen die kunnen worden gekocht in bijna elke apotheek. Over-the-counter geneesmiddelen omvatten zetpillen de interne infectie en antifungale crèmes behandelen de externe symptomen. Raadpleeg de apotheker.

Verminder Alcohol en suiker inname

Personen die lijden aan schimmelinfecties van elke soort vinden vaak dat het minimaliseren van de hoeveelheid alcohol en suiker in hun dieet helpt te helderen symptomen. Veel patiënten vinden moeten deze voedingsmiddelen uit hun dieet doen verdwijnen vermijden terugkerende infecties veroorzaakt door overgroei van gist en bacteriën, die gewoonlijk wordt versterkt door de gist alcohol en suiker junk food.

Yoghurt

Yoghurt is een populaire huis remedie voor de behandeling van zowel vaginaal en anaal schimmelinfecties. De probiotica in yoghurt in staat zijn om de onevenwichtigheden tegen te gaan in de darmen die er de oorzaak van uw anale schimmelinfectie. Terwijl de meeste mensen de voorkeur aan yoghurt eten om deze probiotische voordeel te verkrijgen, anderen vinden dat het aanbrengen van yoghurt rechtstreeks naar het besmette gebied helpt ook.

Voorgeschreven medicijnen

Als zelf-behandeling niet helpt in een paar dagen, een bezoek aan uw arts. Hoe langer uw infectie duurt, hoe meer schade kan veroorzaken aan het spijsverteringskanaal. Vraag uw arts over het voorschrijven van een recept antifungale of antibioticum. Hoewel deze bijwerkingen zou kunnen hebben, zullen ze uiteindelijk het opruimen van uw anale schimmelinfectie.