Amorphophallus Konjac Side Effects

Amorphophallus Konjac Side Effects


Amorphophallus konjac is een exotische bloem van Aziatische afkomst. Het heeft vele gemeenschappelijke namen, zoals Tong Devil's, Snake Plant en Elephant-Foot Yam. Amorphophallus konjac bestaat uit een langwerpig centrum genaamd de knol, waarvan een groot blad gewikkeld rond het. De knol is het deel van de plant gebruikt in de voeding aids. Amorphophallus konjac vormt een gelatine-achtige massa indien gemengd met water. Amorphophallus konjac wordt niet verteerd wanneer het wordt gebruikt, zodat het de neiging om een ​​natuurlijk laxeermiddel. Er zijn andere toepassingen voor Amorphophallus konjac, alsmede andere bijwerkingen.

eetlust onderdrukker

Amorphophallus konjac kan worden gebruikt als een eetlustremmer omdat zwelt wanneer verbruikt, waardoor een persoon vol gevoel. Daarom is bij het koppelen met een dieet en lichaamsbeweging, kan het een uitstekend dieet steun. Het kan ook worden gebruikt om controle diabetische symptomen omdat het is bewezen dat de opname van koolhydraten, waardoor de bloedsuikerspiegel bij een matige en beheersbaar niveau kunnen blijven vertragen. Aldus kan de Amorphophallus konjac gebruikt om smaak en variatie in dieetvoeding. Vaak gebruikt in Aziatische keuken kan worden gemaakt tot meel, granen en noedels en wordt vaak bereid net als een aardappel gerecht. Omdat het een natuurlijke zoetstof, snoepjes worden soms gemaakt van, en kan worden gebruikt als suikervervanger.

huid gladder

Amorphophallus konjac wordt ook gebruikt in schoonheidsproducten, geneesmiddelen en als niet-irriterend beschermlaag wonden. Amorphophallus konjac is rijk aan voedingsstoffen, bestaande uit water, eiwitten, koolhydraten, vetten, natrium, kalium, magnesium, ijzer, fosfor, koper, zink, vitamine A, vitamine E, vitamine D, vitamine B1, vitamine B2, vitamine B6, vitamine B12, vitamine C, pantothenaat, niacine, vetzuren, foliumzuur en voedingsvezels. Al deze leiden tot gladde huid die leeftijd goed en geneest snel wanneer gewond.

Nutrient blocker

Niet alle van de bijwerkingen zijn verbluffend. Amorphophallus konjac moet worden geconsumeerd met minstens 8 oz. water naar de slokdarm verstopping te voorkomen. Zelfs met de voordelen van de Amorphophallus konjac voor diabetici, moet je voorkomen dat het op een regelmatige basis. Het mag niet worden verbruikt door zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Gemengd met vloeistoffen en geconsumeerd, vormt een dikke gel, die essentiële voedingsstof absorptie in het lichaam blokkeren.

Digestive Disruptor

Mensen met een slokdarm aandoeningen moeten Amorphophallus konjac in pilvorm innemen. Studies hebben bewezen in zowel dierlijke en menselijke rapporten dat er gevoeligheid voor het inademen van Amorphophallus konjac in poedervorm kan zijn. Andere bijwerkingen kunnen zijn winderigheid, buikpijn of milde diarree. Bijwerkingen kunnen na een verlaging van de dosering of na 2 of 3 dagen gebruik te verminderen. Als een van de bovenstaande symptomen worden ervaren, moet u stoppen met het gebruik van Amorphophallus konjac onmiddellijk contact op met uw zorgverzekeraar voordat u verder gaat.

andere Effecten

Amorphophallus konjac mag niet worden ingenomen met kudzu, gember, eleuthera, Panax ginseng of fenegriek, omdat ze allemaal act natuurlijk om de bloeddruk te verlagen. Het kan worden gebruikt om te helpen met constipatie, diabetes en gewichtsverlies; echter, moet het worden gebruikt met uiterste voorzichtigheid en onder toezicht van een gecertificeerde zorgverzekeraar.