Ammoniak & Side Effects

Ammoniak is een chemische verbinding die hoofdzakelijk wordt gebruikt als een sterk reinigingsmiddel in vele reinigingsmiddelen. Bij standaard temperatuur en luchtdruk, ammoniak geeft ze een gas dan giftig kunnen zijn. Overmatige ammoniak inademing kan schadelijk zijn voor uw gezondheid.

Betekenis

Het branden van de ogen, neus en keel kunnen overmatig ammoniak inhalatie betekenen. Een ander symptoom kan een droge hoest. Dit is meestal de eerste zichtbare teken om weg te komen.

Tijdsspanne

Als ammoniak krijgt op uw huid onmiddellijk wassen met water en zeep. Het duurt slechts een paar seconden voor ammoniak om te beginnen met de huid of ogen verbranden.

overwegingen

Braken, kan diarree en hoofdpijn optreden. Dit is uw lichaam weg van afwijzing van de vreemde stof en proberen om het uit zijn systeem te krijgen.

effecten

Te veel blootstelling aan ammoniak kan leiden tot ernstige problemen de bovenste luchtwegen veroorzaken. Chronische bronchitis is geassocieerd met lange termijn ammoniak inhalatie.

Oplossing

Als je het gevoel alsof je zijn blootgesteld aan overmatig ammoniak inhalatie, contact op met uw arts of poison control. Zij zullen in staat om u te helpen bij te staan ​​in geval van nood.