Ammolite Healing

Ammolite Healing


Hoewel ammolite technisch fossiel is ook een kristal dat in genezing. Gevonden rauwe, ammolite is niet altijd zeer levendig, maar als gepolijst en in sieraden zet de kleuren van deze fossiele zal betoveren. Het is een zeldzame stenen alleen onder bepaalde omstandigheden gevonden. In een paar plaatsen, ammonieten, inktvis-achtige inktvissen van het Krijt, werd begraven in bentoniet sediment zo oud zeeën opgedroogd, waardoor de schelpen bewaard voor een speciaal proces van verstening.

kleuren

het vermogen Ammolite om te betoveren met zijn kleuren is één van de redenen waarom het wordt gebruikt in Feng Shui, waar het heet "Seven Color Welvaart Stone." De kleuren - rood, oranje, groen, geel en blauw - vertegenwoordigen energie, creativiteit, wijsheid, rijkdom en vrede, respectievelijk. Het wordt gebruikt om de stroom van energie in het lichaam in balans en toxische invloeden verwijderen.

effecten

Gebruik ammolite voor een lang leven en welzijn. Het kan helpen de strijd depressie. De kleuren brengen gemoedsrust en vreugde. Het brengt ook de structuur en duidelijkheid te denken en waarnemen.

Kenmerken

Ammolite is een zeldzame steen gevonden in Canada en Marokko. Hoewel dit edelsteen ziet eruit als een familielid van de opaal, het is chemisch heel anders. Ammolite kunnen andere kristallen gevormd in het, zoals bij veel fossielen. Deze andere kristallen kunnen aragoniet, calciet en zelfs pyriet (Fool's Gold) zijn. Ammolite is een zachte steen die kan verslechteren als het niet een zorgvuldige behandeling ontvangt.

functies

Door zijn natuurlijke schelp vorm, ammolite vertegenwoordigt de cirkel rond. Het is een intuïtieve steen en is zeer geschikt voor gebruik in de metafysica als het kan bijdragen tot een verbetering van de derde oog.

Traditie

Inheemse Amerikanen geloven Ammolite aan een gelukkige steen te zijn. Het wordt ook wel de Buffalo Stone en wordt gebruikt in de geneeskunde bundels. Volgens de legende, de ontdekking van de steen bespaarde een Blackfoot stam van de honger door het aantrekken van een kudde buffels in het gebied.