Amerikaanse Ginseng Voordelen voor mannen

Voor velen Amerikaanse ginseng klinkt als een tegenstrijdige term. Ginseng is gebruikt door de Chinese geneeskunde voor duizenden jaren en heeft in de geneeskunde praktijken van verscheidene andere Aziatische culturen overgenomen voor bijna net zo lang. Het is mainstream aandacht gekregen in de Verenigde Staten alleen binnen de laatste dertig jaar of zo.
Amerikaanse neef Aziatische ginseng is zeer vergelijkbaar in de natuur, de chemische samenstelling en effecten. Als zodanig is het steeds vaker om supplementen gemaakt met de Amerikaanse ginseng in de gezondheid van voedsel en drogisterijen vinden. De klinisch onderzocht en bewezen medicinale toepassingen van de Amerikaanse ginseng zijn vele. Het helpt zowel mannen als vrouwen met aandoeningen zoals diabetes, bloedarmoede en hart-en vaatziekten, maar het heeft een paar toepassingen die specifiek nuttig voor mannen.

erectiestoornissen

Volgens de Mayo Clinic, vroeg studies en onderzoek op de Amerikaanse ginseng te geven kan het nuttig zijn in de behandeling van erectiestoornissen zijn. Terwijl de Mayo Clinic is duidelijk dat verder onderzoek en testen is vereist voordat definitieve conclusies kunnen worden getrokken, zijn er andere studies die wijzen op Amerikaanse ginseng heeft positieve effecten van de bloedstroom, bloedziekten en cardiale problemen. vermogen ginseng een positieve invloed bloedstroom kan worden gekoppeld aan het potentieel erectiestoornissen.

mannelijke onvruchtbaarheid

Nogmaals, de Mayo Clinic meldt dat studies een positief effect op de mannelijke onvruchtbaarheid blijkt Amerikaanse ginseng. Ginseng correleert met een toename van het aantal zaadcellen en de beweeglijkheid. Echter op dit moment onderzoekers nog niet bepaald kan vaststellen hoeveel ginseng veiligste en meest effectieve voor deze aandoening.

vroegtijdige zaadlozing

Het lijkt Amerikaanse ginseng komt door een verscheidenheid van mannelijke seksuele problemen. Een klinische studie toonde aan dat een externe toepassing van kruiden, zoals American ginseng, was effectief in staving off vroegtijdige zaadlozing. Helaas werd ginseng niet alleen gebruikt en verder onderzoek is in volle gang om te bepalen wat de precieze rol was. Toch, artsen het gevoel dat het een rol in het succes gehad en meer willen leren.