Amerikaanse Ginseng voor Diabetes

Amerikaanse Ginseng voor Diabetes


Diabetes is ongeneeslijk, treft bijna een op de 12 Amerikanen met een onaangename symptomen, moet voortdurend medische onderhoud en kan fataal zijn. Elke diabetische wil een manier om de ziekte te bestrijden, en de moderne geneeskunde biedt vele methoden. Een Canadese studie is een eeuwenoud kruidenmiddel geëvalueerd en vond dat de Amerikaanse ginseng nuttig zijn bij het controleren van de bloedsuikerspiegel bij diabetici kan zijn.

De studie

Een studie in gepubliceerd in 2000 onder leiding van Dr. Vladimir Vuksan in het St. Michael's Hospital en de Universiteit van Toronto vergeleken bloedsuikerspiegel in negen patiënten met type 2 diabetes en 10 patiënten zonder diabetes.On vier afzonderlijke gelegenheden ten minste een week uit elkaar, elk onderwerp nam een ​​pil die ofwel bevatte drie gram van de Amerikaanse ginseng of een placebo. Ze namen de pillen ofwel 40 minuten vóór of in combinatie met een afgemeten 'maaltijd' van suiker-water.

Onderzoekers gemeten van de deelnemers bloedsuikerspiegel bij intervallen van 15 minuten na de maaltijd. Zij merkten verlaagde bloedglucosewaarden in beide groepen van deelnemers. Wanneer de deelnemers ginseng heeft samen met de maaltijd bloedsuikerspiegel bij diabetici verminderde een gemiddelde van 19% bij 45 en 60 minuten na het eten. Toen ze de ginseng 40 minuten voor het eten, de diabetici bloedsuikerspiegel daalde gemiddeld 22% bij 30 en 45 minuten na de maaltijd. Vergelijkbare resultaten vond plaats in niet-diabetische deelnemers.

Amerikaanse Ginseng

De Amerikaanse ginseng wortel wordt knoestig, beige en heeft vezelig scheuten die armen en benen lijken. Het werd traditioneel gebruikt door indianen als een stimulans en om hoofdpijn, koorts, indigestie, en onvruchtbaarheid te behandelen. Laboratorium studies bij dieren hebben Amerikaanse ginseng gevonden effectief als een antioxidant en voor ondersteuning van het immuunsysteem te zijn. Amerikaanse ginseng bevat ginsenosiden, hoewel de soorten en verhoudingen van deze stoffen zijn verschillend in de Amerikaanse en de populaire, gemakkelijk beschikbare Aziatische varianten van dit kruid. Een Universiteit van Chicago studie, gepubliceerd in 2002, bleek dat de Amerikaanse ginseng bes specifiek was effectief in het verminderen van de bloedsuikerspiegel bij diabetische muizen.

Verschillende soorten Ginseng

Terwijl alle soorten ginseng zijn beproefde en ware tonics en zijn vermeende genezende eigenschappen, het type en de verhouding van ginsenosides in de Amerikaanse ginseng zijn verschillend van de Chinese, Japanse en Siberische soorten. De studies over de glucosespiegels bij diabetici gebruikt Amerikaanse ginseng, niet de andere rassen.

Wat dit betekent

De onderzoekers waren er snel bij om erop te wijzen dat de studies alleen aangegeven dat de Amerikaanse ginseng had mogelijkheden als een alternatieve behandeling voor diabetes type 2, en grotere, meer streng gecontroleerde studies nodig waren om de werkzaamheid vast te stellen. Ze zei dat de bevindingen niet betekenen diabetici moeten beginnen met ginseng voor het doel van het verlagen van de bloedsuikerspiegel. Amerikaanse ginseng zeker niet de plaats van elke moderne vorm van behandeling die deel uitmaakt van uw huidige diabetes management programma te nemen.

Wat moeten we doen

Als u geïnteresseerd bent in het proberen Amerikaanse ginseng voor uw diabetes zijn, bespreken de resultaten van het onderzoek en de mogelijke valkuilen met uw arts. Zorg ervoor dat ze weet dat de studie gebruikte drie gram van de Amerikaanse ginseng, geen ander ras of andere dosering. Omdat ginseng heeft wel andere gezonde eigenschappen, kan uw arts het erover eens dat het niet kan pijn doen en zou kunnen helpen; Hij kan echter ook een redelijke zorgen over uw het nemen van kruiden-supplementen. Als uw arts akkoord gaat, wees voorzichtig om te zoeken naar de Amerikaanse ginseng in een vorm die u toelaat om drie gram te nemen. Vertel uw arts als u een nieuwe medicatie of supplementen toe te voegen om welke reden.