Amerikaanse Ginseng & amp; De bijwerkingen van de Schildklier Medicatie

Amerikaanse Ginseng & amp; De bijwerkingen van de Schildklier Medicatie

Amerikaanse ginseng is een kruid gevonden in Noord-Amerika. De wortel van de plant is gebruikt voor een aantal medicinale doeleinden. De schildklier produceert af en toe te veel of te weinig schildklierhormonen, waardoor het noodzakelijk is voor sommige mensen om medicijnen te nemen. Als u op elk type van de schildklier medicatie, overleggen met uw arts voordat u een kruiden-supplementen.

Amerikaanse Ginseng

Amerikaanse ginseng wordt gebruikt om verschillende medische aandoeningen te behandelen. Volgens de National Institutes of Health, kan Amerikaanse ginseng mogelijk effectief in het verlagen van de bloedsuikerspiegel en het voorkomen van infecties, zoals verkoudheid en griep, bij volwassenen. Amerikaanse ginseng wordt ook gebruikt om aandachtstekort-hyperactiviteit, borstkanker, stress, bloedarmoede, slapeloosheid, koorts, gastritis, impotentie, HIV / AIDS en fibromyalgie. Er is echter weinig onderzoek naar de effectiviteit van Amerikaanse ginseng cijfer in de behandeling van deze aandoeningen.

Bijwerkingen

Amerikaanse ginseng is beoordeeld als "mogelijk veilig" bij volwassenen en kinderen bij gebruik op korte termijn, volgens de National Institutes of Health. Bijwerkingen van de Amerikaanse ginseng zijn over het algemeen mild en omvatten diarree, slapeloosheid, jeuk, hoofdpijn en angst. Zeldzamer bijwerkingen zijn snelle hartslag, veranderingen in bloeddruk en borsten of vaginale bloeden bij vrouwen. Leverschade en ernstige allergische reacties zijn opgemerkt bij personen bij het nemen Amerikaanse ginseng. Het kruid kan ook een uitslag genoemd Stevens-Johnson syndroom.

Interacties met Schildklier Medicatie

Geen interacties tussen Amerikaanse ginseng en elke soort van schildklier medicijnen gemeld. Gemeenschappelijke medicijnen voor schildklier omvatten levothyroxine, levothyroxine natrium, liothyronine, gedroogde schildklier, propylthiouracil en methimazool. Volgens Drugs.com, er geen interactie tussen Amerikaanse ginseng en een van deze geneesmiddelen. In gevallen van hyperthyreoïdie, kunnen bètablokkers worden voorgeschreven om te helpen vertragen een snelle hartslag. Bètablokkers en ginseng hebben geen negatieve interactie en kan in het algemeen tezamen behandeld.

Voorzorgsmaatregelen

Raadpleeg uw arts voordat u een kruiden-supplementen of het wijzigen van uw dieet. Ginseng kan interageren met andere medicijnen en bepaalde ziekten. Amerikaanse ginseng kunnen interageren met bepaalde medicijnen gebruikt om depressie genaamd monoamine oxidase remmers of groupen MAO behandelen. Omdat de Amerikaanse ginseng bloedsuikerspiegel kunnen verlagen, gebruik het met de nodige voorzichtigheid bij het nemen van medicijnen voor type 2 diabetes. Hoewel er geen dosering is vastgesteld, zijn specifieke doseringen onderzocht in het onderzoek. Voor de preventie van infecties, neemt 200 mg van Amerikaanse ginseng tweemaal per dag gedurende 3-4 maanden.