Alternatieve therapie voor een droge mond bij Nighttime

Droge mond effecten bijna iedereen in de wereld op een of ander punt. Het ergste is als het gebeurt 's nachts, en het is zo slecht dat je merkt dat je wakker om 4 uur en op zoek naar een glas water. Sommige mensen hebben het slechter dan anderen, maar we hebben allemaal gemakkelijk remedies die we kunnen gebruiken om te gaan met de aandoening. Als je eenmaal begint de gewoonte om weg te blijven uit suiker en zout en het gebruik van water en fruit te krijgen, zult u in staat om uw droge mond af in een mum van tijd.

kruidentherapie

Kruidengeneesmiddelen is bekend dat ze grote manieren om speekselproductie te verhogen. Gember en Chinese groene thee zijn twee van de meest gebruikte therapieën voor droge mond nachts en hebben bewezen te werken wanneer genomen in intervallen. Deze dranken helpen verhogen speekselproductie de mond maar periodiek gedurende de dag worden ingenomen. Ze helpen om uw mond vochtig From Dusk Till Dawn, en het helpt om een ​​beker te drinken vlak voordat je de zak te raken.

Het drinken van veel water

Wanneer de meeste mensen last van een droge mond, is het eerste wat ze denken toedoen krijgen van een drankje, het probleem is dat ze meestal krijgt de verkeerde drankje. De meeste drankjes suiker en stroop die gewoon je mond uitdrogen in de tijd. Water is de beste optie om uw dorst te lessen. Het heeft geen toegevoegde suikers en snoep, en het gewoon je mond hydrateert zonder toevoeging van extra smurrie die schadelijk zijn voor uw droge mond kan zijn. Drink gedurende de dag en een kopje naast uw bed als je in slaap valt.

Fijngemalen ijs

Vlak voordat je naar bed gaat, kunt u een kopje fijngehakte ijs en laat het smelten in je mond als je in slaap valt. Dit is vergelijkbaar met water, behalve het langer duurt om het water dus smelten zit in de mond langer en trekt in de tand en het tandvlees. Gebruik de geaarde ijs optie op uw re-koelkast voor een perfect kopje droge mond geneeskunde.

Suikervrije kauwgom en Candy

Als u wilt snoep eten en kauwgom gedurende de dag, zorg ervoor dat het suiker gratis. Suiker is ergste vijand van een droge mond, het zit in de mond en zuigt al het vocht dat druppelt door. Suikervrije kauwgom en snoep zal speeksel in je mond te creëren, zonder dat je een ton suiker om het allemaal te genieten van een back-up.

Gebruik een kamer Vaporizer wanneer je slaapt

Een van de problemen die een droge mond veroorzaakt, is het gebied dat u leeft. Als je leeft onder stoffige, hete en droge omstandigheden, heb je meer kans te lijden hebben van een droge mond. De lucht die je inademt heeft geen vocht zodat het net droogt je adem als je snurken de hele nacht. Een kamer verdamper zal enige mist in de lucht en wat vocht in je mond.

Kunstmatige Speeksel Plaatsvervanger

Veel speeksel vervangers zijn goedgekeurd door de FDA en zijn beschikbaar over de toonbank bij uw plaatselijke apotheek. Het product wordt gebruikt net als mondspoeling en biedt een directe en effectieve verlichting van droge mond. De meeste merken zijn tot $ 10, dus een slok recht voor het slapen elke nacht kan het proberen waard zijn.