Alternatieve remedies voor menopauze symptomen

Er zijn vele alternatieve oplossingen om symptomen van de menopauze, variërend van kruiden aanvullingen op sojaproducten te verlichten. Inclusief deze alternatieve therapieën in de behandeling programma zal u voorzien van een aanzienlijke verlichting van opvliegers, nachtelijk zweten en andere symptomen die gepaard gaan met de menopauze. Effenen van de weg door menopauze en haar vele symptomen is niet langer afhankelijk van oestrogeen producten, zolang er andere mogelijkheden. Het opnemen van deze gezonder, alternatieve opties in uw levensstijl zal de impact symptomen van de menopauze hebben op je leven te verminderen.

Gedragsveranderingen en vitamine E

Eenvoudige gedragsveranderingen kan eenvoudig worden geïntegreerd in je leven om te helpen met symptomen van de menopauze. Om de incidentie van opvliegers te verminderen, loszittende, katoenen kleding. Vermijd kruidige warme voedingsmiddelen. Beperk koffie en alcohol. Houd uw stressniveau onder controle. Diepe, gerichte ademhaling voor zo weinig als vijf minuten twee keer per dag kan het aantal opvliegers verminderen. Vermijd het nemen van lange, hete baden voor het slapengaan.

Vitamine E (400 tot 800 IE) kan ook nuttig zijn bij het verminderen van de hoeveelheid opvliegers u ervaren.

Natuurlijke progesteron crème en Soy

Volgens Dr. Christiane Northrup in haar boek "De wijsheid van de menopauze," ongeveer 85% van de vrouwen die een progesteron crème die 2% progesteron ervaring bevat een vermindering van opvliegers te gebruiken. Solliciteer ongeveer 1/4 theelepel van deze crème dagelijks voor opluchting.

Sojaproducten kan worden toegevoegd aan de voeding om de symptomen van de menopauze. Hoewel er enige tegenstrijdige informatie over de voordelen van soja, Christiane Northrup opnieuw geconcludeerd dat de toevoeging van soja in de voeding kan voordelen hebben bij de behandeling van opvliegers. Na 12 weken, vrouwen die 60 gram soja-eiwit per dag verbruikt wordt een lagere 45% van opvliegers. Goede bronnen van soja bevatten sojamelk, tofu, edamame en geroosterde soja noten.

Zilverkaars, Exercise en Yoga

Een van de meest voorkomende kruiden gebruikt om symptomen van menopauze is het kruid zilverkaars. Het is aangetoond dat de symptomen van opvliegers door het verminderen van de intensiteit en duur. Zilverkaars is verkrijgbaar in te vullen formulier, en kunnen worden genomen voor zes maanden aan een stuk.

Simpelweg toevoegen van een oefening regime om uw dagelijkse levensstijl kan helpen bij het verlichten van een aantal van de symptomen van de menopauze. Oefening is ook kritisch voor het behoud van de botdichtheid bij postmenopauzale vrouwen. Gewicht-dragende oefening lijkt de meest voordeel voor de botten te bieden. Til gewichten twee keer per week gedurende 40 minuten per keer voor het behoud van sterke botten tijdens de menopauze. Maak een wandeling naar de stress in verband met de menopauze en om uw gewicht te handhaven verminderen.

Yoga is nuttig als een alternatief voor de behandeling van menopauze. Specifieke yoga houdingen kan helpen om opvliegers, stress, stemmingswisselingen en depressie te verlichten. In haar boek, "The New Yoga voor mensen boven de 50," Suza Francina gaat over deze yoga houdingen.

Voeg wat van deze alternatieve behandelingen om uw dagelijkse routine om te helpen met de symptomen van de menopauze.