Alternatieve geneesmiddelen voor Thumb Basal Joint Artritis

Basaal gewricht artritis is een pijnlijke aandoening die optreedt in de hand waarbij de duim basis en de pols artrose. Als u last heeft van basale gezamenlijke artritis, kunt u moeite doen van eenvoudige taken, zoals het openen van potten of draaien van een deurknop te hebben. Afhankelijk van de ernst van uw artritis en de pijn die je ervaart u mogelijk alternatieve geneesmiddelen proberen te helpen verlichten van de symptomen en het dagelijks functioneren te verbeteren.

Doelen van de behandeling

Het is belangrijk te begrijpen dat artrose niet te genezen; Daarom wordt ernaar behandeling om pijn te verminderen, de mobiliteit en handicap minimaliseren, volgens de Mayo Clinic. Traditionele medicijnen gebruikt bij de behandeling basale gezamenlijke artritis over-the-counter en recept niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen. Deze omvatten ibuprofen, naproxen en ketoprofen. Omdat deze medicijnen zijn hard op je spijsvertering indien regelmatig ingenomen, wilt u misschien andere medicijnen te zoeken. Raadpleeg altijd uw arts voordat u begint een nieuw medicijn programma en hem laten weten enige en alle vitaminen, supplementen en medicijnen die u gebruikt. De meeste alternatieve geneesmiddelen hebben geen uitgebreid onderzoek studies dat de vorderingen van de artsen en alternatieve geneeskunde providers kunnen onderbouwen.

Acupunctuur

Acupunctuur is een Chinese methode van de behandeling die "Qi" of energiepunten gebruikt door je hele lichaam. Volgens Diane Joswick, L.Ac., MSOM, artritische symptomen optreden als er een verstopping van dit Qi energie in de cyclische stromen. De blokkering wordt aangeduid als een "bi" en kunnen worden verlicht door het verwijderen van het blok. Een acupunctuur behandeling bestaat uit een reeks kleine naalden ingebracht op specifieke punten voor deze Qi punten. Het is een pijnloos proces. Degenen die acupunctuur praktijk ook aan een holistische benadering van het verminderen van de symptomen van de basale gezamenlijke artritis, met inbegrip van een aangepast dieet, lichaamsbeweging en meditatie, samen met kruidengeneesmiddelen.

Kruiden remedie

Veel kruiden worden aanbevolen voor artrose bij HolisticOnline.com. Verschillende wordt gezegd dat ze anti-inflammatoire eigenschappen hebben en beschikken over boswellia, duivelsklauw, gember, kurkuma, selderij zaad, zoethout en witte wilg. Cayenne kan plaatselijk worden gebruikt om te helpen de pijn te verminderen en bevat een goed bestudeerde ingrediënt genaamd capsaïcine. De warmte helpt ook toename van het verkeer, het verstrekken van de gezamenlijke met voedingsstoffen die nodig zijn voor een goede gezondheid. Duivelsklauw wordt beschouwd als een analgeticum naast de anti-inflammatoire eigenschappen. De site raadt paardenstaart, die een siliciumgehalte dat bindweefsel groei en gezondheid weefsel bevordert heeft. Yucca wordt beweerd dat opluchting voor artritis pijn bieden ook.