Alternatieve geneesmiddelen voor opvliegers & amp; hoofdpijn

Alternatieve geneesmiddelen voor opvliegers & amp; hoofdpijn

Opvliegers veroorzaken snelle hartslag, zweten, duizeligheid, hoofdpijn, zwakte, angst, misselijkheid en het gevoel van verstikking. Aangezien de meest voorkomende symptomen van de menopauze, opvliegers waarbij drie van de vier vrouwen, volgens MayoClinic.com. Opvliegers optreden vanwege een gebrek aan oestrogeen verwart de hypothalamus - het deel van de hersenen dat lichaamstemperatuur controleert - waardoor het dat hun lichaam te warm. Hoewel de opvliegers en de daaruit voortvloeiende hoofdpijn ontstaan ​​als een natuurlijk onderdeel van het ouder worden, veel vrouwen laten behandelen om deze symptomen te verlichten. Aangezien traditionele hormoonvervangende therapie brengt veel gezondheidsrisico's zijn meer vrouwen op zoek naar alternatieve behandelingen.

Acupunctuur

Artsen classificeren acupunctuur, traditionele Chinese medische praktijk, als alternatief geneesmiddel. Acupunctuur streeft gezondheid te herstellen door het stimuleren van verschillende punten op het lichaam om een ​​evenwicht tussen de koude, trage, passief deel van het lichaam en de hete, opgewonden en actief te houden. Een 2007 National Health Interview Survey naar schatting ongeveer 3,1 miljoen Amerikaanse volwassenen gebruikt acupunctuur het voorgaande jaar, volgens het Nationale Centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde.

Acupunctuur blijft worden gedebatteerd, en de meeste studies met betrekking tot acupunctuur en de behandeling van opvliegers en hoofdpijn niet afdoende gegevens te verstrekken. Echter, studies zoals die gepubliceerd door Borud en medewerkers in de kwestie van "BMC complementaire en alternatieve geneeskunde" rapport een 76 procent vermindering van de opvliegers en de daarmee samenhangende symptomen met acupunctuur behandeling 2007.

Kruiden remedie

Bij het zoeken naar alternatieve geneeswijzen voor opvliegers en hoofdpijn te behandelen, vrouwen wenden zich vaak tot kruidengeneesmiddelen. Dong quai, lid van de familie selderij, wordt vaak gebruikt om opvliegers en gerelateerde symptomen zoals hoofdpijn reguleren. Dong quai vertoont eigenschappen van een plant oestrogeen maar kan ook stabiliseren bloedvaten, dus vermindering van de symptomen.

Menopauzale vrouwen hebben ook andere kruidengeneesmiddelen voor eeuwen, met inbegrip van ginseng, teunisbloemolie, zoethout en kuis bessen. Zilverkaars, die door indianen wordt gebruikt om menstruatiepijn en symptomen van de menopauze. Zilverkaars werkt op bloedvaten, evenals de effecten van luteïniserend hormoon daarom vertoont een oestrogene werking, zoals beschreven door Project AWARE.

vitaminen

Het hormoon onevenwichtigheden die zich voordoen tijdens de menopauze ook van invloed op de manier waarop een vrouw het lichaam absorbeert en maakt gebruik van belangrijke vitaminen. Nemen van vitamine supplementen kunnen helpen verminderen van de frequentie en intensiteit van menopausale symptomen, zoals opvliegers en hoofdpijn. Een studie gepubliceerd door Ziaei en medewerkers in de kwestie van "Gynaecologie Obstetrie Investigation" 2007 onthult het nemen van vitamine E significante vermindering van het optreden en de ernst van opvliegers. B-vitaminen helpen om angst en spanning te verminderen en kan dus helpen verminderen het optreden van hoofdpijn geassocieerd met de menopauze.