Alternatieve geneesmiddelen voor Longkanker Chemotherapie

Longkanker is een zeer ernstige vorm van kanker. In de Verenigde Staten is de belangrijkste oorzaak van kankersterfte. Het begint in de longen en kan snel door het lichaam verspreiden. Patiënten kunnen verschillende bijwerkingen ondervinden bij het behandelen van longkanker, maar er medicijnen die kunnen helpen om de meeste symptomen te verlichten.

Bijwerkingen

Patiënten kunnen misselijkheid en braken als neveneffect van chemotherapie. Dit neveneffect kunnen vóór of na de behandeling. Wanneer het zich voordoet vóór de behandeling, wordt het genoemd anticiperende misselijkheid en braken (ANV). Behandelen longkanker met chemotherapie kan de patiënt vereisen verschillende geneesmiddelen op eenmaal, die kan het lichaam reageren op deze manier.

geneesmiddel

Twee hersengebieden zijn verantwoordelijk voor misselijkheid en braken. Anti-drugs braken (anti- emetica) kunnen worden genomen om de gebieden van de hersenen die verantwoordelijk zijn voor misselijkheid en braken blokkeren. Drugs zoals lorazepam en dexamethason blokkeren braken de hersenen centrum. Deze medicijnen zijn ook anti-depressiva, anti-angst en slaapmiddelen. Deze vormen van medicatie moet worden genomen 30 minuten vóór de behandeling.

Als de patiënt een pil niet naar beneden kan houden omdat braken al is begonnen, kunnen zij worden gegeven prochlorperazine of trimethobenzamide. Deze anti-misselijkheid zetpillen die werken op dezelfde manier als de bovengenoemde medicijnen om symptomen te verminderen. Prochlorperazine is een langdurige geneesmiddel dat de symptomen zal verlichten gedurende 6 tot 12 uur.

Granisetron, ondansetron en dolasetron mesylaat zijn de nieuwste vorm van chemotherapie-side-effect verlichten van drugs. Deze geneesmiddelen onderdrukken overgeven en misselijkheid in 60 tot 80 procent van chemotherapiepatiënten. Wanneer er ernstige bijwerkingen kunnen deze geneesmiddelen worden gecombineerd met andere anti-nausea geneesmiddelen voor de meest effectieve resultaten.