Alternatieve geneesmiddelen voor kanker

Alternatieve geneesmiddelen voor kanker


Als u zijn gediagnosticeerd met kanker, kan je je afvragen wat je gezondheid mogelijkheden zijn. Gewoonlijk wordt kanker behandeld met een combinatie van geneesmiddelen, chemotherapie en bestraling. Sommige patiënten zorgen over wat er zal gebeuren als deze behandelingen niet werken. Gelukkig is er een andere kant van kankertherapie die kunnen helpen met uw behandeling van kanker. Deze alternatieve geneesmiddelen kunnen een goed effect op tumoren en kanker-gerelateerde symptomen. Vergeet niet, altijd uw arts te raadplegen voordat u probeert elke vorm van therapie

coenzyme

Coenzym is een materiaal dat van nature in het lichaam en wordt gebruikt om de celgroei te bevorderen en helpt om cellen tegen schade die ze kankercellen zou kunnen blijken te beschermen. Aangezien deze stof is niet getest in combinatie met chemotherapie, wordt het verkocht als een voedingssupplement en wordt niet gereguleerd door de FDA. Proeven met de effecten van deze aanvulling bij dieren tonen dat de werking van het immuunsysteem, hetgeen kan leiden tot tumorkrimp. Ook sommige klinische proeven van co-enzym hebben gevonden dat het effectief is de bescherming van het hart tegen bijwerkingen van andere kanker medicijn, doxorubicine. Hoewel geen ernstige bijwerkingen zijn gemeld, zijn verdere studies nodig om te bepalen hoe het zal reageren met chemotherapie.

hydrazine sulfaat

Hydrazinesulfaat is een chemische verbinding die nuttig zijn bij het behandelen van kanker door het blokkeren van tumoren nemen in glucose, een suiker om te groeien zijn. Het kan ook een stof genaamd TNF-alfa die door het lichaam van de witte bloedcellen te blokkeren. Wanneer niveaus van deze stof te hoog worden, kan dit leiden tot een afbraak van spieren. Deze verdeling kan de suikers die tumoren veroorzaken creëren. Bijwerkingen van Hydrazinesulfaat gemeld milde tot matige, waaronder misselijkheid, braken, duizeligheid, abnormale gevoelens in de armen en benen, zenuwontsteking, droge huid en jeuk, slapeloosheid en een lage bloedsuikerspiegel te zijn. De FDA heeft goedgekeurd het gebruik van dit geneesmiddel voor de behandeling van kanker, maar deze verbinding wordt verkocht als een voedingssupplement.

Milk Thistle

De vruchten en zaden van de mariadistel worden voornamelijk gebruikt voor remedies voor aandoeningen gevolgen heeft voor uw lever en galwegen. Deze plant bevat een antioxidant die helpt te beschermen tegen schade cel die kanker kunnen veroorzaken. Deze plant is onderzocht bij dieren voor zijn potentieel om chemotherapie minder giftig en effectiever te maken, maar er zijn geen studies gedaan op mensen geweest. Omdat deze plant wordt verkocht als een voedingssupplement, zijn er zeer weinig bijwerkingen. Deze plant is nog niet goedgekeurd door de FDA.