Alternatieve geneesmiddelen voor kanker gemetastaseerde borstkanker

Alternatieve geneesmiddelen voor kanker gemetastaseerde borstkanker


Er zijn veel gedocumenteerde gevallen van mensen die naar huis gestuurd werden om te sterven aan terminale ziekten vinden van natuurlijke remedies om hun ziekte te genezen. Uitgezaaide borstkanker is de meest vergevorderd stadium van borstkanker. De kanker is uitgezaaid van de borst naar andere organen. Westerse geneeskunde biedt geen genezing of zelfs hoop om kwijtschelding in dit stadium, maar probeert een vrouw het leven te verlengen, en het minimaliseren van pijn en lijden. Healing maakt het nemen van actie en het zoeken naar alternatieven, en wanneer de diagnose uitgezaaide borstkanker moet je vechten voor je leven.

Zegen in vermomming

Gebrek aan orthodoxe behandelingen voor uitgezaaide borstkanker kan een blessing in disguise zijn. Chemotherapie en bestraling zijn hard, maar soms succesvol, gevolgd door een verkwikkende dieet en levensstijl. Ziekten dwingen ons om te zoeken naar alternatieven voor geneesmiddelen die bijkomende ziekte veroorzaken en verzwakken het immuunsysteem. Uit deze strijd om te overleven ontdekken we de waarheid over natuurlijke remedies en genezing.

Alternatieve behandelingen voor uitgezaaide darmkanker

Kijk voor overlevenden van kanker die hun ziekte op natuurlijke wijze behandeld. Dr. Lorraine Day, een overlevende van metastatische borstkanker, draaide haar gezondheid om en omgekeerd haar kanker met natuurlijke remedies. Ze documenteert haar tumor met foto's en biopsie verslagen op haar website. Dr. Day maakt gebruik van een gezonde, veganistisch dieet vol verse groenten en fruit, verse sappen, gerst gras en andere natuurlijke supplementen om het immuunsysteem te herstellen en te elimineren ziekte.

Dieet

Verander uw dieet. Integreer verse groenten en fruit, volkoren granen, peulvruchten, veel water, vers fruit en groentesappen en te elimineren verwerkte voedingsmiddelen en vlees. Probeer supplementen zoals spirulina en gerst gras, greens bekend om tumoren te remmen en het lichaam te beschermen tegen kanker. Verbruiken slechts pure, natuurlijke voedingsmiddelen en eten om uw gezondheid te bevorderen, niet alleen voor verwennerij en plezier.

professionele begeleiding

Seek natuurlijke beoefenaars te begeleiden en te helpen uw genezing. Er zijn natuurlijke genezers en westerse artsen gewijd aan het vinden van de gezondheid en het welzijn van hun pati├źnten. Kijk voor een arts die naar u luistert, is bereid om alternatieve therapie├źn te proberen en vindt dat je kan genezen. Geen compromis of af te wikkelen. Dit is uw gezondheid en uiteindelijk je leven.

Blijf positief

Houd een positieve vooruitzichten. Kijk naar de ziekte als de grootste uitdaging in je leven en worden geconcentreerd en gewijd in uw herstel. Praat met andere overlevenden. Of ze nu kanker overlevenden of nabestaanden van andere trauma's of ziektes, ze alle benodigde moed en discipline om te genezen. Vind kracht in de wetenschap dat je bent niet alleen en uit te reiken. Er zijn mensen die er die zich hebben genezen van terminale ziekten, ondanks hoeveel jaar hun artsen vertelde hen dat ze moesten leven.