Alternatieve geneesmiddelen voor het verwijderen van Slijm Blokkades in de dunne darm

Slijm is een natuurlijke stof die afgescheiden wordt door je darmen te helpen dingen te verplaatsen door je lichaam soepel. De aanwezigheid van overtollig slijm kan uw interne leidingen verstoppen. Afgezien van hinderlijke symptomen, zoals een opgeblazen gevoel en gas, kan je niet krijgen voldoende voeding als dit gebeurt. Gelukkig zijn er een aantal alternatieve geneesmiddelen voor het verwijderen van slijm blokkades in de dunne darm die u kunnen helpen weer op de rails te krijgen.

Inzicht in uw Voorwaarde

Op je gevoel vertrouwen. De primaire rol van de dunne darm is van vetten, koolhydraten en mineralen breken en te absorberen, en een slijmerige blokkering zal dit proces verstoren. Dus, als je de hele tijd moe, opgeblazen en mijngashoudende na de maaltijd het gevoel hebt, het ervaren van constipatie of ziet u graag meer slijm in uw ontlasting dan normaal, dan is het tijd om een ​​strategie om uw spijsvertering gezondheid te verbeteren plannen.

Erken dat bacteriële overgroei en ontsteking vaak gepaard gaan met slijm blokkades in de dunne darm, omdat onverteerd voedsel deeltjes uiteindelijk fermenteren in plaats van afgebroken voor de opname van voedingsstoffen. Daarom is de tegenaanval deze invasie is een onderdeel van uw natuurlijke benadering van het corrigeren van uw conditie.

natuurlijke Behandelingen

Vasthouden aan een dieet dat rijk is aan vezels en weinig koolhydraten. Dit betekent dat de intensivering van uw inname van rauwe groenten, volle granen, vers fruit en peulvruchten.

Verminderen of te elimineren uw inname van arachidonzuur. Ook bekend als omega-6, wordt deze essentiële vetzuren uitsluitend in dierlijke eiwitten en draagt ​​bij tot ontsteking. Als je gewoon niet zonder vlees of zuivelproducten wonen en overweeg vullen met omega-3 (EPA) aan de ontstekingsactiviteit van arachidonzuur, en andere pro-inflammatoire middelen, zoals leukotriënen remmen.

Breng rustig te uw spijsvertering door aanvulling met pepermuntolie capsules. Canadese onderzoekers hebben dat menthol, het actieve bestanddeel van pepermunt gevonden, is een natuurlijke antispasmodic die gladde intestinale spieren ontspant en verlicht darm spasmen.

Het behoud van een gezond evenwicht van de darmflora met probiotica. Probiotica zijn voedingssupplementen die helpen om de aanwezigheid van spijsverteringsenzymen, zoals lactase promoten. Ook moedigen ze de overleving van "gezonde" bacteriën in de darm in plaats van schadelijke bacteriën. Studies uitgevoerd bij de National University of Ireland hebben aangetoond dat de introductie van Bifidobacterium infantis 35.624 en Lactobacillus salivarius verminderen ontstekingsreacties in immune cellen van de darmwand.

Een laatste opmerking

Als u geen vrijstelling van het gebruik van deze alternatieve geneesmiddelen voor het verwijderen van slijm blokkades in de dunne darm hebben ervaren, controleer dan met uw arts om uit te sluiten reeds bestaande of onderliggende aandoeningen die kunnen worden veroorzaakt uw spijsvertering te vertragen, zoals voedselallergieën, hypothyroïdie, diabetes, pancreas enzym deficiëntie of een auto-immuunziekte.