Alternatieve geneesmiddelen voor de bloeddruk te verlagen

Verlagen van de bloeddruk door middel van alternatieve geneeskunde is een uitstekende benadering van een steeds meer voorkomende situatie. Hoge bloeddruk en hart-en vaatziekten zijn een van de belangrijkste oorzaken van overlijden en pro-actief door het ontdekken alternatieve benaderingen aan het verlagen van de bloeddruk is een essentiële stap op weg naar een gezond hart en total body wellness.

feiten

Met de komst van de obesitas-epidemie en individuen leidt steeds sedentaire levensstijl, hoge bloeddruk is een grote zorg voor veel mensen. Veel mensen kiezen om te blijven eten op dezelfde manier en neem voorgeschreven bloeddruk medicatie om hun bloeddruk te beheren. Er zijn vele alternatieven voor beheer bloeddruk die de negatieve bijwerkingen van traditionele geneesmiddelen hebben. Ze zijn niet alleen effectief in het beheer van hoge bloeddruk, maar ook eens total body wellness.

types

Er zijn drie primaire manieren alternatieve geneesmiddel kan worden gebruikt om hoge bloeddruk te beheren; door middel van homeopathische medicijnen, voedsel en veranderingen in levensstijl. Homeopathische geneeskunde maakt gebruik van supplementen en voedingsmiddelen die rijk zijn aan specifieke vitamines voor de behandeling van hoge bloeddruk. Enkele van de meest voorkomende behandelingen door homeopathische geneeskunde beoefenaars voorgeschreven zijn kalium en magnesium. Een homeopaat zal ofwel supplementen voorschrijven of patiënten te stimuleren om een ​​dieet dat rijk is aan mineralen die eten. Sommige voedingsmiddelen die de bloeddruk hebben bewezen verlagen voordelen zijn bananen, melasse, soja en bananen.

Kruiden en supplementen

Een homeopathisch arts kan ook kruiden voorschrijven om de bloeddruk te verlagen helpen. Enkele vaak voorgeschreven kruiden en supplementen Hawthorne, Rauwolfia serpentine, calcium, vitamine C, vitamine E, co-enzym Q10 en omega-3 vetzuren. Deze kruiden en supplementen werken om lagere bloeddruk door het verwijden van de bloedvaten en het helpen van de vaatwanden gezond te blijven. Verhoogt de inname van vezels kan ook helpen de bloeddruk bij gebruik in combinatie met andere bloeddruk controles zoals vermindering natriumopname en afvallen.

Oefening

De oefening is een geweldige aanpak van de verlaging van de bloeddruk, want het is gezond voor iedereen, op voorwaarde dat ze werken aan hun doelen geleidelijk en kennen hun grenzen. Oefening heeft de mogelijkheid om de bloeddruk te verlagen, omdat het maakt het hart sterker. Wanneer het hart sterker het hoeft niet zo veel moeite om bloed te pompen door het lichaam gebruikt. Verder oefening is essentieel voor gewichtsverlies is een ander onderdeel van het verlagen van de bloeddruk en het verkrijgen van de algehele gezondheid.

Waarschuwing

Het verlagen van de bloeddruk door het gebruik van alternatieve methoden kan een geweldige start van het verkrijgen van niet alleen een gezonder hart, maar ook total body wellness zijn. Echter, bij het nemen van kruiden-supplementen altijd zeker om te controleren met een arts vanwege mogelijke interacties met momenteel voorgeschreven medicatie. Verder moet een arts te raadplegen voordat u stopt met alle bestaande bloeddruk medicatie en het begin van een rigoureuze oefening regime.