Alternatieve geneesmiddelen voor de behandeling van pancreaskanker

Alvleesklierkanker is een "silent killer" die meestal geen symptomen vertonen totdat de ziekte is gevorderd. Volgens het National Cancer Institute, zijn 42.470 mensen gediagnosticeerd en 35.240 sterven elk jaar in de Verenigde Staten. Minder dan 5 procent van de mensen leven langer dan vijf jaar gediagnosticeerd, en vergeving is uiterst zeldzaam. Conventionele medische behandelingen omvatten chirurgie en chemotherapie. Chirurgie is onwaarschijnlijk, aangezien het vereist dat de kanker niet heeft verspreid, en chemotherapie is meestal werkt alleen in verlenging van de levensduur voor een korte tijd.

Nigella Sativa Seed Oil

Sinds de bijbelse tijd, Nigella sativa, ook wel bekend als zwarte komijn, is een populair kruid in Midden-Oosterse culturen tot een reeks van ziekten te verhelpen geweest. Onderzoekers aan de Thomas Jefferson University in Philadelphia hebben ontdekt dat Nigella sativa zaad olie is een alternatieve behandeling voor pancreaskanker als het blokkeert de alvleesklier celgroei en verhoogt de geprogrammeerde celdood.

resveratrol

Resveratrol, lang bekend om vrije radicalen uit het bloed te verwijderen, is een natuurlijk voorkomend bestanddeel van rode wijn. Onderzoek aan de Universiteit van Rochester Medical Center suggereert dat resveratrol kan verzwakken pancreaskanker cellen, waardoor hun kwetsbaarheid voor chemotherapie. Hoofdonderzoeker Paul Okunieff zei "resveratrol lijkt een therapeutische meerwaarde door het maken van tumorcellen gevoeliger voor straling en het maken van normaal weefsel minder gevoelig te hebben." Deze antioxidant kan een effectieve behandeling in samenhang met chemotherapie.

Groene Thee en IP6

Zoals gepubliceerd in het Journal of Surgical Research, catechines in groene thee en inositolhexafosfaat (IP6) gevonden in vezelrijke voedingsmiddelen zijn gevonden door onderzoekers effectief bij de behandeling en preventie van alvleesklierkanker te zijn. Een combinatie van deze verbindingen bleken significant belemmeren de groei van pancreatische kankercellen. Terwijl elke verbinding deed langzaam proliferatie op zijn eigen, resultaten waren groter wanneer gecombineerd. Catechinen en IP6 is gevonden dat het risico van andere vormen van kanker en anti-oxidanten. IP6 kan worden gevonden in volle granen, gedroogde bonen, noten, zaden, rijst, tarwekiemen en maïs. Supplementen met groene thee en IP6 zijn ook beschikbaar.

Oleander Plant

Een studie onder leiding van MD Anderson onderzoeker Doctor Robert Newman vond dat een waterig extract van de oleander fabriek werd gevonden tot verhoogde afbraak van pancreaskanker cellen activeren. Oleanders extract is aangetoond in eerdere studies om de verspreiding van kanker te remmen, voorkomen dat cellen uit zichzelf wanneer het beschermen aangevallen induceren celdood en verhogen immuniteit. Sinds 1966, een arts in Turkije, dokter H. Ziya Ozel, heeft met succes behandeld duizenden patiënten met behulp van oleander. Deze plant is medicinaal gebruikt voor minstens 3500 jaar.

Kankerbehandeling

De keuze van een kankerbehandeling programma moet zorgvuldig worden geëvalueerd met behulp van medische professionals. De bovengenoemde oplossingen hebben grote belofte voor alvleesklierkankerpatiënten en kunnen worden gebruikt met hierdoor via jaren.